Homa Games, A serisi yatırım turunda 50 milyon dolar yatırım aldı

Homa Games, yaklaşık 7 ayın ardından yeni bir yatırım daha aldığını duyurdu. Homa Games tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, A serisi yatırım turunda 50 milyon dolar yatırım aldı.
Homa Games, A serisi yatırım turunda 50 milyon dolar yatırım aldı

Hypercasual oyunlara odaklanan Homa Games'in 15 milyon dolar tohum yatırım aldığını geçtiğimiz Şubat ayında sizlere aktarmıştık. Homa Games, yaklaşık 7 ayın ardından yeni bir yatırım daha aldığını duyurdu. Homa Games tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, A serisi yatırım turunda 50 milyon dolar yatırım aldı.

50 milyon dolarlık A serisi yatırım turu Northzone liderliğinde gerçekleşti. Northzone'un haricinde ise yatırım turuna Singular, King ve FuboTV kurucuları katıldı. 2018 yılında Daniel Nathan tarafından Fransa'da kurulan Homa Game, bugüne kadar 40 oyun yayınladı.

Söz konusu oyunların neredeyse tamamının hypercasual türünde oyunlar olduğunu da ekleyelim. Temelde bir yayıncı olarak çalışan Homa Games, bağımsız oyun stüdyoları ile anlaşarak oyunları pazara sunuyor. Yeni oyunlar yayınlamaya devam edecek olan Homa Games, yıl sonuna kadar 20 yeni oyunu oyuncuların beğenisine sunacak.

Homa Games geçtiğimiz Şubat ayında yaptığı açıklamalarda oyunları ile birlikte toplamda 250 milyon indirilmeye ulaştığını paylaşmıştı. Alınan yatırım ile açıklanan bilgilere göre ise Homa Games'in oyunları toplamda 500 milyon indirilme barajını geçti. Kısacası Homa Games 7 ay içinde indirilmelerini iki katına çıkarmış oldu.

Homa Games'in oyunları arasında Tower Color, Sky Roller ve Nerf Epic Pranks gibi büyük oyuncu kitlelerine sahip olan popüler oyunlar da yer alıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.