Webrazzi Summit 2021'de fintech özelinde konuşacak birbirinden değerli isimler

Pandemiyle insanların fintech'lere ve alternatif ödemelere olan yaklaşımları olumlu yönde değişti. Son dönemin belki de en popüler sektörlerinden biri olan fintech'e dair merak edilen her şey Webrazzi Summit 2021'de!
Webrazzi Summit 2021'de fintech özelinde konuşacak birbirinden değerli isimler

Türkiye'nin lider girişimcilik ve teknoloji konferansı Webrazzi Summit, bu sene hem online hem de offline olarak gerçekleşiyor. 20 Ekim tarihinde, Wyndham Grand Istanbul Levent'te gerçekleşecek olan konferansımızın konuşmacılarının büyük bir kısmını geçtiğimiz günlerde açıklamıştık. Webrazzi Summit 2021'in konferans programını da yakında sizlerle paylaşacağız, ancak onun öncesinde son dönemin belki de en popüler sektörlerinden biri olan fintech'in konferansımızda nasıl vücut bulacağını sizlere aktaralım istedik. 

Biliyorsunuz, fintech, yani finansal teknolojiler sektörü artık hayatımızın her alanında karşımıza çıkıyor. Eskiden belki de sadece "bankacılık" olarak nitelenebilecek fintech kavramı, şimdilerde her sektörün içine entegre olmuş durumda. Dijitalin bilhassa pandemi dönemindeki yükselişiyle ödeme sistemleri, bankacılık platformları, sanal kartlar, kripto paralar, dijital cüzdanlar ve çok daha fazla kavram hayatımızda sağlam bir şekilde yer edinir oldu. Bu da fintech sektörünün altın çağının yaşanmasına ön ayak oldu diyebiliriz. 

Ocak ayında kaleme aldığımız, "2021'de öne çıkacak teknoloji trendleri" adlı yazıda da buna değinmiştik aslında. Fintech devriminin ivme kazanacağının altını çizmiştik. Zira pandemiyle insanların fintech'lere ve alternatif ödemelere olan yaklaşımları olumlu yönde değişti. Açık bankacılık kavram hem fintech hem de bankacılık sektörünün geleceği yeniden şekillendiriyor. Artık kullanıcılar hangi banka veya finansal kuruluş ile çalışıyor olursa olsun, bu kurumlardaki hesaplarına onlara en iyi deneyimi sağlayan uygulamalar üzerinden ulaşabiliyor. Bu da rekabeti kullanıcı deneyimi üzerinden şekillendiriyor.

Webrazzi Summit 2021'de, 2021'in öne çıkan teknoloji trendlerinden fintech kendine ciddi anlamda ses bulacak. Fintech'e dair merak edilenleri, öğrenmek istediklerinizi tüm detaylarıyla birbirinden değerli konuşmacılarımızdan dinleyebileceksiniz. Peki kim bu konuşmacılar? Papara kurucusu ve CEO'su Ahmed Faruk Karslı, Figopara ve Figopara'nın kurucu ortağı Ahmet Bilgen, Maslak.io kurucu ortağı Alper Akcan, Colendi kurucu ortağı ve CEO'su Bülent Tekmen, Token Genel Müdürü Erkan Duysal ve Paribu CEO'su Yasin Oral... Hepsi kendi alanında uzman isimler, ödeme sistemleri de dahil olmak üzere finansal teknoloji denilince akla gelen hemen hemen tüm soruların cevaplarını alabileceğimiz belki de en doğru kişiler. 

2021'de böylesine öne çıkan bir trendi, en doğru kişilerden dinlemek için Webrazzi Summit 2021'e buradan bilet alabilirsiniz. Konferansa dair merak ettiklerinize ise buradan ulaşabilirsiniz.

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Platin Sponsorlar

Altın Sponsorlar

Gümüş Sponsorlar

İletişim Sponsoru

Veri Sponsoru

Medya Sponsorları

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.