Bitkraft Ventures, blockchain oyunları ve dijital eğlence için 75 milyon dolarlık token fonu kurdu

Bitkraft Ventures, yeni bir token fon kurduğu duyurdu. Söz konusu fon, kısa süre içinde büyük bir popülerliğe ulaşan blockchain tabanlı oyunları ve dijital eğlence sektörü için yatırımlar yapacak.
Bitkraft Ventures, blockchain oyunları ve dijital eğlence için 75 milyon dolarlık token fonu kurdu

Günümüzün en önemli teknolojilerinden biri haline gelen blockchain, yatırımlar almaya devam ediyor. Oyun ve e-spor alınan yaptığı yatırımlar ile tanınan Bitkraft Ventures, yeni bir token fon kurduğu duyurdu. Söz konusu fon, kısa süre içinde büyük bir popülerliğe ulaşan blockchain tabanlı oyunları ve dijital eğlence sektörü için yatırımlar yapacak.

Bitkraft Ventures tarafından aktarılan bilgilere göre ise kurulan fonun büyüklüğü 75 milyon dolar. Edindiğimiz bilgilere göre Bitkraft Ventures, kurduğu yeni token fonu ile birlikte hangi aşamada olduğu fark etmeksizin blockchain oyunları ve dijital eğlence girişimlerine yatırım yapacak.

Kısacası yeni fon ile birlikte hem erken aşama hem de olgunlaşmış girişimlere yatırımlar yapılacak. hatırlatmak gerekirse Bitkraft Ventures'ı normal şartlarda erken aşama oyun, medya ve e-spor girişimlerine yatırım yapan bir firma olarak biliyoruz.

Edindiğimiz bilgilere göre Bitkraft Ventures, kurduğu fon ile birlikte hem kripto para birimleri ile hem de nakit olarak girişimlere yatırımlar yapacak. Kurulan fonun Bitkraft Ventures'ın blockchain tabanlı oyunlar için attığı ilk adım olmadığını da belirtelim. 

NFT'ler ile oyunların gelir elde edebilmesini sağlayan Immutable'ın 60 milyon dolar yatırım aldığını geçtiğimiz Eylül ayında sizlere aktarmıştık. Söz konusu 60 milyon dolarlık yatırım ise Bitkraft Ventures ve King River Capital'ın ortak liderliğinde gerçekleşmişti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.