Connectivity: Bağlantının yeni boyutu, küresel etkisi ve geleceği [Canlı Yayın]

Moderatörlüğünü Arda Kutsal'ın üstlendiği "Connectivity: Bağlantının yeni boyutu, küresel etkisi ve geleceği" oturumunun konukları ise Facebook'tan Marc Sommer ve Vodafone Türkiye'den Levent Gemici.

Haziran ayında, Webrazzi olarak Facebook ile yeni bir canlı yayın serisine başlamış ve tüm detayları sizlere aktarmıştık. Bir süre için ara verdiğimiz Facebook Tech Talks'un yeni ve üçüncü oturumunun başlığı ise "Connectivity: Bağlantının yeni boyutu, küresel etkisi ve geleceği".

Bu oturumda geleceğin bağlantı teknolojileri ve bu teknolojilerin hayatımızı nasıl etkilediği, 5G uygulama ve çalışmalarından örnekler, Türkiye'nin 5G hazırlıkları ve altyapı durumu, Facebook'un EMEA bölgesinde bağlantı konusunda çalışmaları, Facebook'un tüketici erişimini dijitalleştirme çabası gibi konuları detaylı bir şekilde irdeliyoruz.

Connectivity: Bağlantının yeni boyutu, küresel etkisi ve geleceği adlı oturumumuzun moderatörlüğünü de bir önceki yayınlarda olduğu gibi Webrazzi kurucusu ve CEO'su Arda Kutsal üstleniyor; konuklarımız ise Facebook Uluslararası İş Geliştirme ve Operatör İş Birlikleri Başkan Yardımcısı Marc Sommer ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Gemici.

İyi seyirler!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.