Webinar üzerinden verilen içerikler pazarlama stratejilerini destekleyebilir

Webinar'lar da pazarlama stratejilerini genişletmek için son dönemde kullanılan yöntemlerden. Sadece bilgi verme amaçlı değil daha interaktif bir deneyim için de bu mecra daha sık tercih edilmekte.
Webinar üzerinden verilen içerikler pazarlama stratejilerini destekleyebilir

Müşterileri ikna etmek için videolu içeriklerin artmasından yakın zamanda bahsetmiştik. Videolu içeriklere ek olarak webinar'lar da müşteri ilgisini çekmek için yeni bir yol olarak öne çıkmaya başladı. Salgın süresinde frekansı ve çeşitliği artan webinar yayınları yeni kampanyaları başlatmak ve yeni müşteri çekmek için geçtiğimiz senelere göre daha sık kullanılan araçlardan biri haline geldi. 

Webinar'lar sadece bilgi aktarmak ya da eğitici içerik sağlayan konulardan oluşmuyor aslında. Şirket ve markaların elinde bulunan tüm ilgili içeriklerin bir araya getiren webinar kütüphaneleri markanın geçmişi ile ilgili de iyi bir arşiv görevi görebilirken mevcuttaki kaynakların sunuş şekli olarak çeşitlenmesini sağlayarak farklı kullanıcıların ihtiyaçlarına uygun geliştirmelerin yapılması mümkün olabilir. 

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.