Video içerik iş birliği ile ürün reklamları daha doğru hedefli bir kitleye ulaşabilir

Video içerik kullanıcılarının artması bu platformlarda geçirilen zamanı da etkiliyor. Pazarlama stratejilerinde daha çok video içerik üreten markalar için de farklı iş birlikleri ulaşılan kişilerin daha doğru hedeflenmesini sağlayabilir.
Video içerik iş birliği ile ürün reklamları daha doğru hedefli bir kitleye ulaşabilir

Dijital video izleme alışkanlığı salgın ile birlikte arttı ancak bu sene sonu itibariyle kullanıcı sayısının global olarak doyuma ulaşması ile birlikte büyümenin yavaşlayacağı tahmin ediliyor. Dünya nüfusunun yaklaşık %40'ı ayda en az bir defa dijital platformlar üzerinden içerik izlemekte. Yaklaşık 1,5 milyar civarında olduğu düşünülen OTT kullanıcıları ile birlikte internet trafiği de hızlı bir şekilde artmakta. 

OTT içeriklerinin tüketilmesi video içerik sağlayıcılarının trafiğini artırırken videoların farklı cihazlardan izlenmesi pazarlama stratejileri için de farklı yollar açtı. Buna bağlı olarak kullanıcıların da takip ettikleri markalardan daha çok video görme ihtiyacı nedeniyle videonun pazarlama stratejisi olarak kullanılma yüzdesi her geçen sene daha çok artmakta. 

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.