SPONSORLU

Oyun dünyasına uzanan en kısa yol: YSO Corp Hyper Lab

Global oyun yayıncısı YSO Corp’dan Türkiye oyun dünyasına özel girişimcilik programı: Hyper Lab
Oyun dünyasına uzanan en kısa yol: YSO Corp Hyper Lab

Mobil oyun ve uygulamaların tasarımı, geliştirilmesi konusunda uzmanlaşmış ve bu konudaki en tecrübeli ekiplerden birine sahip olan YSO Corp, Türkiye oyun ekosisteminin daha da büyümesi için hyper-casual oyun geliştiren ekiplerin hayallerini gerçekleştirmek üzere YSO Corp Hyper Lab adlı girişimcilik programına başlıyor.

YSO Corp global adına Türkiye’de kurulan YSO Corp Hyper Lab’a başvuran oyun geliştiriciler değerlendirme süreçlerine tabi tutularak başarılı olanlar hızlandırma programına katılmaya hak kazanacak. Programa dahil olacak oyun geliştiricilere ekosistem ve network desteği, global uzmanlık desteği, şirketleşme ve finans danışmanlığı, oyun yayın desteği ve yatırım danışmanlığı destekleri sağlanacaktır.

Hyper casual oyun yapan ve geliştirmek isteyen tüm girişimcilerin başvurabileceği YSO Corp Hyper Lab programına başvurular 25 Eylül’de başlıyor. Başvuru sürecinin sonunda değerlendirme sürecinde başarılı olan girişimciler 3 ay sürecek hızlandırma programına dahil olarak YSO Corp Hyper Lab’in sağladığı desteklerden yararlanarak oyunlarını geliştirecekler ve oyunlarını test etme imkanı bulacaklar.

YSO Corp Hyper Lab hızlandırma Programı ve başvuru süreci hakkında detaylı bilgiler www.ysocorphyperlab.com adresinde ve @ysocorphyperlab kullanıcı adıyla tüm sosyal medya hesaplarında yer alıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.