Retro tasarımlı akıllı saat: Amazfit Neo

Bu videomuzda ise hem retro tasarımı hem de uygun fiyatı ile dikkatleri çeken Amazfit Neo modeline yakından bakıyoruz.

Giyilebilir teknoloji alanının en popüler ürünleri arasında yer alan akıllı saatler her geçen gün farklı bir tasarım ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Bu videomuzda ise hem retro tasarımı hem de uygun fiyatı ile dikkatleri çeken Amazfit Neo modeline yakından bakıyoruz.

Amazfit markasının ülkemizdeki yeni modelleri arasında yer alan Amazfit Neo, özellikle tasarımı ile rakiplerinden farklılaşıyor. Plastik bir gövdeye sahip olan Amazfit Neo, üzerinde yer alan 4 tuş ile birlikte kullanılıyor. Turuncu, siyah ve yeşil olmak üzere 3 renk seçeneği sunan Amazfit Neo, 32 gramlık bir ağırlığa sahip.

20 mm kayış kullanan Amazfit Neo'nun 50 metreye kadar suya dayanıklı olduğunu da belirtelim. 1,2 inçlik siyah beyaz bir ekrana sahip olan Amazfit Neo, Bluetooth 5.0 bağlantısına sahip durumda. Hem Android hem de iOS ile birlikte çalışabilen Amazfit Neo, Amazfit'in Zepp uygulaması ile kontrol edilebiliyor. 

Bildirim ve arama gösterme, hava durumu, adım sayma, kalp ritim hızlı ölçme, spor ve uyku takibi gibi özelliklere sahip olan Amazfit Neo, 160 mAh büyüklüğünde bir pile sahip.

20 günün üstünde bir pil ömrüne sahip olan Amazfit Neo, 2,5 saat içinde şarj oluyor. Son olarak Amazfit Neo modelinin ülkemizde 305 ila 325 TL fiyat etiketleri ile satıldığını da ekleyelim. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.