iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max modelleri 1 TB dahili depolama alanı sunabilir

Apple ile ilgili yaptığı doğru tahminler ile ünlenen analist Ming-Chi Kuo, iPhone 13 ailesinin depolama seçeneği ile birlikte bir ilke imza atabileceğini paylaştı.
iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max modelleri 1 TB dahili depolama alanı sunabilir

iPhone 13, Apple Watch Series 7 ve AirPods 3 ile ilgili yeni detayları geçtiğimiz hafta sizlerle paylaşmıştık. Yarın tanıtılacak olan iPhone 13 ailesi ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Apple ile ilgili yaptığı doğru tahminler ile ünlenen analist Ming-Chi Kuo, iPhone 13 ailesinin depolama seçeneği ile birlikte bir ilke imza atabileceğini paylaştı.

Ming-Chi Kuo tarafından aktarılan bilgilere göre 1 TB depolama alanına sahip olan ilk iPhone modelleri yarın tanıtılabilir. Kuo'ya göre iPhone 13 ailesinin üst segment modelleri olacak olan iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max modelleri, 1 TB dahili depolama alanı sunacak. Hatırlatmak gerekirse iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max modelleri 128 GB, 256 GB ve 512 GB dahili depolama sunuyor.

iPhone 13 ve iPhone 13 mini modelleri ise 128 GB, 256 GB ve 512 GB dahili depolama alanı sunacak. 64 GB dahili depolama alanı sunan bir model ise iPhone 13 ailesinde yer almayacak. Kuo'nun paylaştığı bilgilere göre AirPods 3'ün de yarın gerçekleşecek etkinlikle birlikte tanıtılacağını da ekleyelim.

Yarın gerçekleşecek olan etkinlikte iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, AirPods 3 ve Apple Watch Series 7 modellerinin tanıtılması bekleniyor. Apple'ın artırılmış gerçeklik teknolojisi özelinde bir ürün tanıtması da sürpriz olmayacaktır. Her yıl olduğu gibi bu yılda da etkinlik ile ilgili tüm detayları canlı bloglama ile sizlere aktaracağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.