iPhone 13, Apple Watch Series 7 ve AirPods 3 ile ilgili yeni detaylar

Paylaştığı doğru sızıntı bilgileri ile tanınan Max Weinbach, Twitter üzerinden iPhone 13, Apple Watch Series 7 ve AirPods 3 ile ilgili yeni bilgiler paylaştı.
iPhone 13, Apple Watch Series 7 ve AirPods 3 ile ilgili yeni detaylar

Apple'ın başta iPhone 13 ailesi olmak üzere yeni ürünlerini 14 Eylül 2021 tarihinde tanıtacağını geçtiğimiz günlerde sizlerem aktarmıştık. Bugün ise paylaştığı doğru sızıntı bilgileri ile tanınan Max Weinbach, Twitter üzerinden iPhone 13, Apple Watch Series 7 ve AirPods 3 ile ilgili yeni bilgiler paylaştı.

iPhone 13 ailesi

Weinbach tarafından aktarılan bilgilere göre iPhone 13 ailesinin en küçük üyesi olan iPhone 13 mini modeli, iPhone 12 mini modeline oranla 1 saat daha uzun pil ömrü sunacak. iPhone 13 Pro Max modelinin ise bir iPhone 12 Pro Max modeline oranla yüzde 18 - 20 oranında daha büyük bir pile sahip olacak.

6,1 inç ekran büyüklüğüne sahip olacak olan iPhone 13 ve iPhone 13 Pro modelleri ise aynı pile sahip olacaklar ve bir önceki modellere oranla yüzde 10 daha fazla pil performansı sunacaklar. iPhone 13 Pro modelinin 120Hz ekran yenileme hızı teknolojisi nedeniyle iPhone 13'e oranla daha az pil süresi sunabileceğini de paylaşalım.

Weinbach tarafından paylaşılan detaylara göre 120Hz ekran yenileme hızı destekleyen telefonlar Düşük Güç Modu'na aldığında ise otomatik olarak 60Hz ekran yenileme hızına geçiş yapacak. iPhone 13 ailesinde yer alacak olan modellerin iPhone 12 ailesindeki modellere oranla ağırlık ve kalınlıklarının artacaklarını da belirtelim. 

iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max modelleri kamera anlamında benzer özellikler sunacak. iPhone 13 ailesindeki kamera sensörleri geçtiğimiz yıl kullanılan sensöre oranla yüzde 15 oranında daha fazla ışık alacak. Geniş açılı sensör ise yüzde 40 oranında daha fazla ışık alacak.

Apple Watch Series 7

Tanıtılması beklenen Apple Watch Series 7 ile ilgili en büyük yenilik pil ömrü ile ilgili olacak. Weinbach'ın paylaştığı bilgilere göre Apple Watch Series 7, ilk Apple Watch modelinden bu yana yapılan en büyük pil güncellemesine sahip olacak.

AirPods 3

Uzun zamandır tanıtılması beklenen AirPods 3 ise tıpkı Apple Watch Series 7 gibi pil anlamında önemli bir güncellemeye sahip olacak. AirPods 3 modelinin şarj kutusu bir önceki nesile oranla yüzde 20 oranında daha fazla pil ömrüne sahip olacak. 14 Eylül tarihinde düzenlenecek olan etkinlik ile ilgili tüm detayları sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.