Apple Özel Etkinliği'nin tarihi belli oldu: 14 Eylül

Paylaşılan bilgilere göre etkinlik 14 Eylül'de gerçekleşecek. Türkiye saatiyle 20:00'de başlayacak olan etkinliğin yaklaşık 2 saat sürmesi bekleniyor.
Apple Özel Etkinliği'nin tarihi belli oldu: 14 Eylül

Apple'ın bu Eylül ay düzenleyeceği etkinlikte tanıtabileceği ürünleri daha öncesinde sizlerle paylaşmıştık. Şirket bugün paylaştığı bir tweet ve e-posta ile yeni Apple Özel Etkinliği'nin tarihini duyurdu.

Paylaşılan bilgilere göre etkinlik 14 Eylül'de gerçekleşecek. Türkiye saatiyle 20:00'de başlayacak olan etkinliğin yaklaşık 2 saat sürmesi bekleniyor. Daha önceki etkinliklerde olduğu gibi bu yeni etkinlik de Apple Park'tan canlı olarak yayınlanacak. 

2021 yılı için akıllı telefon dünyasının en çok merak edilen modellerinden olan iPhone 13 ailesinin bu etkinlikte tanıtılması bekleniyor. iPhone 13 ailesinin yanı sıra Apple Watch 7,  AirPods 3 ve iPad mini 6 ürünlerin tanıtılabileceğini belirtelim.

Ayrıca şirket, geçtiğimiz yıl gücünü M1 işlemcisinden alan pek çok Mac modeli tanıtan Apple, işlemcinin güncellenmiş versiyonu ile birlikte yeni MacBook ProMacBook AirMac ProMac Mini ve iMac modellerini de tanıtabilir.

Etkinlikte karşımıza çıkabilecek ürünler hakkında daha detaylı bilgi edinmek için, etkinlikten önce "Apple'ın Eylül ayında gerçekleşecek iPhone 13 etkinliğinden neler bekliyoruz?" yazısına göz atmakta fayda var. Her Apple etkinliğinde olduğu gibi gelişmeleri yakından takip ederek sizlere anlık olarak aktaracağız! 

 
 
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.