Webrazzi Arena 2021 başvuruları için son 5 gün!

Webrazzi Summit 2021 etkinliğimizin en ilgi çekici bölümlerinden biri olması beklenen Webrazzi Arena için ise başvuru sürecinin sonuna geliyor.
Webrazzi Arena 2021 başvuruları için son 5 gün!

Her yıl Webrazzi Summit kapsamında düzenlediğimiz girişimcilik yarışmamız olan Webrazzi Arena'nın başvurularının açıldığını geçtiğimiz Temmuz ayında sizlere aktarmıştık. Hatırlatmak gerekirse Webrazzi Arena 2021, 20 Ekim 2021 Çarşamba günü Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek olan Webrazzi Summit 2021 kapsamında fiziksel olarak gerçekleşecek.

Webrazzi Summit 2021 etkinliğimizin en ilgi çekici bölümlerinden biri olması beklenen Webrazzi Arena için ise başvuru sürecinin sonuna geliyor. Girişimcilik yarışmamız olan Webrazzi Arena'nın başvurularının kapanmasına sadece 5 gün kaldı.

Webrazzi Arena 2021'in başvuru süreci 10 Eylül tarihinde tamamlanacak. Başvurular arasından Webrazzi ekibi tarafından seçilecek olan girişimler, Türkiye ve bölgenin en etkili internet konferansı olan Webrazzi Summit 2021’de sahneye çıkma imkanına sahip olacaklar.

Bu sayede Türkiye ve bölgenin en önemli girişimcilik yarışmasında yer alarak potansiyel iş ortakları ve yatırımcılara kolayca ulaşabilme olanağına sahip olacak olan girişimler, ücretsiz olarak Webrazzi Summit 2021’e katılabildikleri gibi Startup Lounge’a da yine ücretsiz olarak dahil olabilecekler.

Webrazzi Summit 2021'de, Webrazzi Arena için seçilen girişimler jüri karşısında sunumlarını gerçekleştirecekler. Sunumların sonunda jürinin oylamasıyla Webrazzi Arena'da ilk üçe giren girişimler belirlenmiş olacak.

Webrazzi Arena'nın ilk 3 girişimi için özel ödüller olacak

Webrazzi Arena 2021 ile ilgili tüm detaylara buradan ulaşabilir, başvurunuzu ise buradan gerçekleştirebilirsiniz. 20 Ekim 2021'de görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.