Twitter profil sayfalarında bültenler için abonelik düğmesini test ediyor

Twitter Revue bültenlerine Twitter profili üzerinden abone olma özelliğini test ediyor. Revue'nün paylaştığı gönderiye göre; bülten ve abone ol butonu, bio'nun altında sabitlenmiş bir görünümde sunuluyor. 
Twitter profil sayfalarında bültenler için abonelik düğmesini test ediyor

Temmuz'da yeni alışveriş modülünü ABD'deki kullanıcılara açan Twitter, platformuna yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Hatırlarsanız, Şubat 2021'de Twitter ve Revue entegrasyonunun kapalı beta sürecini ABD'de ve Hindistan'da başlatan şirket, aynı ay entegrasyonu Türkiye'deki kullanıcılara da açtı. Bu sayede  Revue bültenine Tweetler yerleştirmeniz, bülteni kolayca Twitter'da yayınlamanız ve planlamanız da mümkün hale gelmişti. 

Twitter şimdi de Revue bültenlerine twitter profili üzerinden abone olma özelliğini test ediyor. Revue ekibinin paylaştığı gönderiye göre; hem abone ol butonu hem de bülten, bio'nun altında sabitlenmiş bir görünümde sunuluyor. 

Bu görünümde, Revue bülteni, fotoğraf, kısa açıklama ve abone ol düğmesi yer alıyor. Abone ol düğmesine bastığınızda, karşınıza küçük bir bilgilendirme ekranı çıkıyor. Bu ekran üzerinden bültenin bir örnek bir sayısını okuyabiliyor ve abone olabiliyorsunuz. 

Abone ol özelliğinin, yazılı içerik üretmeye odaklanan Influencerları, Twitter'da daha fazla yer almaya iteceğini söyleyebiliriz. İçerik üreticiler, "abone ol" tuşundan faydalanarak, abone kazanımı konusunda sürtünmeyi azaltırken, gelir elde etme oranlarını artırabilir. 

Twitter ise platformunu tıpkı Instagram, YouTube ve Twitch gibi içerik üreticileri destekleyen bir yer haline getirecek.  Şirket, bu sayede uzun süredir kurtulmak istediği reklam odaklı yapısını, komisyon odaklı gelirlerle çeşitlendirebilir. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.