Zuuks Games'in oyunu Bus Simulator: Ultimate, 250 milyon indirilme barajını geçti

Zuuks Games tarafından aktarılan bilgilere göre Bus Simulator: Ultimate, 250 milyon indirilme barajını geçerek önemli bir başarıya imza attı.
Zuuks Games'in oyunu Bus Simulator: Ultimate,  250 milyon indirilme barajını geçti

Zuuks Games'in oyunu olan Bus Simulator: Ultimate'i ilk olarak 2919 yılının Haziran ayında sizlere aktarmıştık. Zuuks Games tarafından aktarılan bilgilere göre Bus Simulator: Ultimate, 250 milyon indirilme barajını geçerek önemli bir başarıya imza attı.

Zuuks Games'in aktardığı bilgilere göre Bus Simulator: Ultimate, simülasyon kategorisinde dünyanın en çok indirilen mobil oyunu oldu. Bus Simulator: Ultimate'in en yakın rakibinden 50 milyon daha fazla indirilme aldığını da belirtelim.

Bir otobüs yolculuğuna dair her ayrıntıyı gerçekçi grafiklerle aktaran Bus Simulator : Ultimate, oyuncuların Türkiye, Avrupa ülkeleri, ABD ve Brezilya gibi birçok ülkede otobüs yolculuğu yapmasına olanak tanıyor. 40’ı Türkiye’de olmak üzere dünya çapında 200'den fazla otogarın en ince ayrıntısına kadar modellendiği oyunda İstanbul Esenler Otogarı da yenilenmiş haliyle yer alıyor.

Oyuncuların tek bir otobüsle başlayarak filo ve otobüs şirketi kurabildiği şehirlerarası otobüs simülasyonu oyunu, yapılan son güncellemeyle çok oyunculu moda da kavuşuyor. Dilerseniz Bus Simulator: Ultimate oyununu Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Zuuks Games'in yeni bir oyun üzerinde çalıştığını da ekleyelim. Bus Simulator : Ultimate’in yanı sıra 20'den fazla oyuna sahip olan Zuuks Games, Truck Simulator : Ultimate adlı yeni oyununu bu ay piyasaya çıkaracak. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.