Zuuks Games'ten yeni oyun: Bus Simulator: Ultimate

Kısa zamanda büyük bir başarı yakalayan Bus Simulator: Ultimate isimli oyun, 14 Haziran 2019 tarihinde kullanıma sunuldu.
Zuuks Games'ten yeni oyun: Bus Simulator: Ultimate

2015 yılının Mayıs ayında 19 milyon kullanıcıya ulaşan yerli mobil oyun stüdyosu Zuuks Games'ten sizlere daha önce bahsetmiştik. Simülasyon kategorisindeki yeni oyunu ile karşımıza çıktı. Kısa zamanda büyük bir başarı yakalayan Bus Simulator: Ultimate isimli oyun, 14 Haziran 2019 tarihinde kullanıma sunuldu.

Kısa zaman içinde 1,4 milyon kullanıcıya ulaşan Bus Simulator: Ultimate, hem iOS hem de Android platformlarında ücretsiz olarak kullanıma sunuldu. Adından da anlaşılabileceği üzere otobüs sürüş simülasyonu olan Bus Simulator: Ultimate, Türkiye, Almanya, İtalya, Fransa ve İspanya gibi dünyanın önde gelen ülkelerinde otobüs şirketinizi kurmanıza olanak tanıyor.

Şu anda Türkiye'de App Store'da en popüler oyunlarda 1. sırada, Google Play'de ise 2. sırada olan Bus Simulator: Ultimate, 13 farklı otobüs, Türkiye - Avrupa ülkelerindeki haritalar ve Türkçe seslendirme gibi özelliklere de sahip olan Bus Simulator: Ultimate, yakın zamanda PC versiyonuna da kavuşacak. 

Bus Simulator: Ultimate oyunun PC versiyonunda texture kalitesi 4K olarak ayarlanacak. Yakın zamanda mobil kullanıcılar Bus Simulator: Ultimate oyununu Zuuks Social hesaplarıyla eşleştirerek hem bilgisayar hemde mobilde oynayabilecekler. Dilerseniz Bus Simulator: Ultimate oyununa Android için buradan, iOS için buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.