1,5 milyar dolar yatırım almaya hazırlanan Trendyol'un global büyüme planları, iş ilanlarında gizli

Son 1 hafta içinde yurt dışındaki çalışmaları ile ilgili önemli iş ilanları paylaşan Trendyol'un paylaştığı iş ilanları hem İstanbul hem de Berlin'de yer alan pozisyonlar için.
1,5 milyar dolar yatırım almaya hazırlanan Trendyol'un global büyüme planları, iş ilanlarında gizli

Ülkemizin en önemli e-ticaret platformlarından olan Trendyol'un General Atlantic ve SoftBank Group'tan 1,5 milyar dolar yatırım almaya hazırlandığını sizlere geçtiğimiz haftalarda aktarmıştık. Trendyol tarafından kısa süre önce paylaşılan iş ilanları şirketin gelecek planlarını ortaya koydu. 

Son 1 hafta içinde yurt dışındaki çalışmaları ile ilgili önemli iş ilanları paylaşan Trendyol'un paylaştığı iş ilanları hem İstanbul hem de Berlin'de yer alan pozisyonlar için. Berlin için paylaşılan iş ilanlarında "Head of Marketplace" ve "Head Fashion - Germany" pozisyonları için yeni isimler arandığını görüyoruz. Alınacak olan yatırım ile birlikte yurt dışındaki çalışmalarını hızlandıracak olan Trendyol, hem Almanya'daki pazaryeri hem de moda sektöründeki çalışmaları için önemli bir adım atmaya hazırlanıyor olabilir.

İlanlar ile karşımıza çıkan bir diğer önemli detay ise Güney Asya pazarı ile ilgili oldu. Trendyol, "International Zone Head - MENA & South Asia" pozisyonu için de bir iş ilanı yayınladı. Bu pozisyon İstanbul'da yer alacak. Kısacası yeni yatırım ile birlikte Trendyol'un Güney Asya ve MENA bölgelerine daha çok ağırlık vermeye hazırlandığını söylemek yanlış olmayacaktır.

Trendyol şirketinin en büyük ortağının Asya'nın en önemli e-ticaret firmalarının başında yer alan Alibaba olduğunu da hatırlatalım. Bu nedenle Trendyol'un Güney Asya pazarında önemli adımlar atmaya hazırlanması pek de sürpriz bir adım olmayacaktır.

1,5 milyar dolarlık yatırımının önümüzdeki günlerde resmi olarak açıklanması bekleniyor. Yatırımın açıklanmasının ardından şirketin gelecek planları ile ilgili daha detaylı bilgiler de paylaşılacaktır. Konu ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.