Bren, Keiretsu Forum Türkiye’den 7,5 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

Paylaşılan bilgilere göre Bren, Keiretsu Forum Türkiye melek yatırımcılarından 7,5 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı
Bren, Keiretsu Forum Türkiye’den 7,5 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

Endüstriyel nesnelerin interneti girişimi olan Bren'in Alesta Yatırım'dan 5 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldığını geçtiğimiz yılın Ağustos ayında sizlere aktarmıştık. Bugün edindiğimiz bilgilere göre Bren, Keiretsu Forum Türkiye’den yeni bir yatırım aldı.

Paylaşılan bilgilere göre Bren, Keiretsu Forum Türkiye melek yatırımcılarından 7,5 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı. Keiretsu Forum Türkiye melek yatırımcıları tarafından Bren girişimine ne kadar yatırım yapıldığı ise paylaşılmadı. Hatırlatmak gerekirse Bren, 2018 yılının Aralık ayında da Tarvenn'den 2,4 milyon TL değerleme üzerinden yatırım almıştı.

2018 yılında kurulan Bursa merkezli Bren, Bren STM ürünü ile endüstride, özellikle buhar teknolojilerinde kullanılan kritik öneme sahip mekanik ekipmanları, yapay zeka tabanlı, kendi enerjisini üretebilen kablosuz sensörler ve endüstriyel nesnelerin interneti (IoT) teknolojisi ile takip ederek müşterilerine enerji, bakım ve zaman tasarrufu sağlıyor.

Bren tarafından aktarılan bilgilere göre alınan yatırım, yurt dışında yer alan pazarlardaki büyüme hızının artırılması için kullanılacak. Alınan yatırım ile ilgili açıklamalarda bulunan Bren İleri Teknoloji Enerji A.Ş. CEO'su Çınar Laloğlu, Amerika ve Avrupa'dan sonra Rusya ve Orta Doğu pazarlarının öncelikli hedefleri arasında yer aldıklarını da belirtti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.