iPhone 13 Pro modeli autofocus destekli ultra geniş açılı kameraya sahip olabilir

Apple ile ilgili yaptığı doğru tahminler ile ün kazanan analist Ming-Chi Kuo, Apple'ın iPhone 13 ailesi için yeni kamera özellikleri üzerinde çalıştığını duyurdu.
iPhone 13 Pro modeli autofocus destekli ultra geniş açılı kameraya sahip olabilir

Yılın en çok merak edilen akıllı telefon ailelerinden biri olan iPhone 13 ile ilgili ilk bilgiler karşımıza çıkmaya başladı. Apple ile ilgili yaptığı doğru tahminler ile ün kazanan analist Ming-Chi Kuo, Apple'ın iPhone 13 ailesi için yeni kamera özellikleri üzerinde çalıştığını duyurdu.

Kuo'nun paylaştığı bilgilere göre Apple, iPhone 13 ailesinin bazı üyelerinde kullanmak üzere geliştirilmiş bir geniş açılı kamera üzerinde çalışıyor. Edindiğimiz bilgilere göre iPhone 13 Pro modelinin autofocus destekli ultra geniş açılı bir kameraya sahip olacağını da ekleyelim.

Apple'ın Pro modellerinde halihazırda ultra geniş açılı kameralar kullandığını da hatırlatalım. Fakat Apple tarafından kullanılan ultra geniş açılı kameralar Autofocus yani otomatik odaklama özelliğine sahip değil. iPhone 13 ailesi ile birlikte kullanıma sunulması beklenen autofocus destekli ultra geniş açılı kamera ile birlikte kullanıcılar, odaklamak istedikleri yeri seçerek kolayca odaklama yapabilecekler.

Kuo'ya göre geliştirilmiş ve autofocus destekli ultra geniş açılı kameralar şu an için sadece iPhone 13 ailesinin Pro modelleri için kullanıma sunulacak. Ortaya çıkan bilgilere göre iPhone 13 ailesi bir önceki nesil olan iPhone 12 ailesi ile tasarım anlamında benzer olacak.

iPhone 13 ailesinde yer alan modellerin yeni işlemci, daha küçük bir çentik, geliştirilmiş kameralar, gelişmiş 5G desteği ve özellikle Pro modelleri için 120Hz ekran yenileme hızına sahip ProMotion ekranlara sahip olmaları bekleniyor. Son olarak iPhone 13 ailesinin önümüzdeki Eylül - Ekim aylarında tanıtılabileceğini de ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.