Discovery+ içerikleri BluTV'de yer almaya başladı, sıra Ellen DeGeneres’in yapımcılığını üstlendiği Endangered belgeselinde

Ellen DeGeneres’in seslendirdiği ve yapımcılığını üstlendiği Endangered, 25 Haziran Cuma itibarıyla BluTV’de discovery+’ta izlenebilecek.
Discovery+ içerikleri BluTV'de yer almaya başladı, sıra Ellen DeGeneres’in yapımcılığını üstlendiği Endangered belgeselinde

Discovery Inc.'nin Türkiye'nin önde gelen online video izleme platformu BluTV'ye yatırım yaptığını ve bu yatırımla beraber BluTV'nin yüzde 35 hissedarı olduğu haberini ocak ayında sizlerle paylaşmıştık. Discovery’nin Türkiye pazarında yıllardır süregelen büyümesi bu yatırım ile güçlenmişti.

BluTV, son dönemde Discovery yatırımının yanı sıra içeriklerini bazı dönemlerde ücretsiz olarak kullanıma sunmasıyla da gündemimizdeydi. Zira platformun içerikleri, 4 Aralık Cuma günü saat 21.00’den 6 Aralık Pazar akşamı saat 23.59’a kadar ücretsiz olarak izlenmiş; bunun akabinde içerikler ziyaretçilerin yüzde 43,8’i tarafından web’den, yüzde 32,2’si tarafından mobilden, yüzde 24’ü tarafından ise Smart TV’den takip edilmişti. Daha sonra benzer bir hamle 16 ve 18 Nisan tarihleri arasında da yapılmıştı.

BluTV'de son dönemde ise discovery+ içerikleri göz çarpıyor. Yapılan iş birliğinin ve yatırımın bir sonucu olarak, discovery+'ın orijinal içerikleri BluTV'de yer almaya başladı. Bu kapsamda bugüne kadar American Detective, Gold Rush: Freddy Dodge's Mine Rescue, Estonia, 90 Day: The Single Life Pillow Talk gibi içerikler BluTV'de karşımıza çıkmıştı. Şimdi ise sıra Ellen DeGeneres’in seslendirip yapımcılığını üstlendiği Endangered belgeselinde.

Dünyada bazı hayvanların günden güne nesli tükeniyor. Dünya Doğayı Koruma Birliği adına 11 bin bilim insanının ortak çalışmasıyla hazırlanan “Kırmızı Liste”ye göre, dünyada hangi türlerin neslinin tükenme eşiğinde olduğunu veya hangi hayvanların kurtarılması gerektiğini biliniyor.

Bir grup insan, zürafaları, gorilleri, büyük kedileri ve daha birçok nesli tükenmekte olan vahşi hayvanı kurtarmak için kahramanca çabalıyor. Kimisi savaşın parçaladığı ormanlarda yürüyüş yapıyor, kimisi ise yasadışı vahşi hayvan ticaretini engellemek için gizli göreve gidiyor. Tüm bu süreci Endangered belgelinde izlemek mümkün. 

Ellen DeGeneres’in seslendirdiği ve yapımcılığını üstlendiği Endangered, 25 Haziran Cuma itibarıyla BluTV’de discovery+’ta izlenebilecek. discovery+'ın sadece BluTV üzerinden izlenebildiğini ve üyelik paketine dahil olduğunu da hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.