BluTV yeniden 3 gün ücretsiz

BluTV, 16 Nisan Cuma günü saat 09.00’dan, 18 Nisan Pazar gecesi 23:59'a kadar tüm içeriğini herkese açıyor. BluTV'yi bu tarihlerde ücretsiz olarak izlemek isteyenlerin "blutvizliyorum" şifresi ile platforma giriş yapması yeterli.
BluTV yeniden 3 gün ücretsiz

Türkiye'nin önde gelen dijital yayın platformlarından BluTV, bu hafta sonu yerli ve yabancı yüzlerce içeriğini herkese açıyor. Artan vaka sayıları sebebiyle kısıtlamaların arttığı şu günlerde BluTV, bu süreci evde kalanlar için daha keyifli bir hale getirmeyi hedefliyor.

Komediden aksiyona, polisiyeden drama, kara mizahtan bilim-kurguya birçok türdeki özel yapımlarının yanı sıra koleksiyonuna eklediği dünyada ilgiyle takip edilen yabancı yapımları, Türkiye sinemasına ait zengin seçkisi, S Sport kanalları ve çocuk içerikleriyle BluTV, arşivini herkese ücretsiz sunuyor. 16-17-18 Nisan’da bu yapımların tamamı herkese ücretsiz bir şekilde erişime açılacak.

Yüzlerce yerli, yabancı; dizi, film ve belgeseller kupon sistemi ile Cuma günü saat 09.00’dan, Pazar gecesi 23:59'a kadar ücretsiz olarak BluTV’de izlenebilecek. BluTV'yi bu tarihlerde ücretsiz olarak izlemek isteyenlerin "blutvizliyorum" şifresi ile platforma giriş yapması yeterli olacak. 

BluTV, benzer bir hamleyi geçtiğimiz aralık ayında da yapmıştı. Platform, 4 Aralık Cuma günü saat 21.00’den 6 Aralık Pazar akşamı saat 23.59’a kadar ücretsiz olarak izlenmiş; bunun akabinde BluTV içerikleri, ziyaretçilerin yüzde 43,8’i tarafından web’den, yüzde 32,2’si tarafından mobilden, yüzde 24’ü tarafından ise Smart TV’den takip edilmişti. BluTV, o hafta sonunda Türkiye’de en çok indirilen uygulama olurken, 1,729,090 saat izlenme süresine ulaşmıştı.

Hatırlarsanız bu yılın başında Discovery, BluTV'nin yüzde 35 hissedarı olmuştu. Discovery'nin ortak olduğu turda BluTV'nin değerlemesi 57 milyon dolara ulaşmıştı. Discovery, BluTV'nin yüzde 35 hissesi için 20 milyon dolar ödemişti.

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.