Bakiyem.com, bir önceki yıla göre 3 kat büyüyerek 220 milyon TL’lik işlem hacmine ulaştı

Geçen yılki işlem hacmine göre 3 kat büyüyen Bakiyem.com, 220 milyon TL’lik işlem hacmine ulaştığını açıkladı.
Bakiyem.com, bir önceki yıla göre 3 kat büyüyerek 220 milyon TL’lik işlem hacmine ulaştı

Bakiyem.com, kurulduğu 2017 yılından bu yana herhangi bir teknik bilgiye gerek olmadan dakikalar içerisinde kurulabilen, kolay kullanıma sahip ödeme çözümleri ve bu çözümlere yönelik entegre modüllerle platformlar geliştiren bir finansal teknoloji şirketi. Şirket, kolay, hızlı ve düşük maliyetlerle ödeme almak isteyen farklı büyüklüklerdeki firmalar için online ödeme çözümleri üretiyor. Geçen yılki işlem hacmine göre 3 kat büyüyen Bakiyem.com, 220 milyon TL’lik işlem hacmine ulaştığını açıkladı. Platform, farklı sektörlerden 3 bin 500’i aşkın firmaya hizmet veriyor.

Hızlı büyüyen e-ticaret sektörünün pandemi sonrasında da bu büyüme ivmesinin devam edeceğini söyleyen Bakiyem.com Kurucu Ortağı Umut Yalçın, pandemi süreciyle birlikte KOBİ’lerin ve bireysel satıcıların sayısında ve online alışverişe olan talep artışını hepimizin gördüğünü; artık insanların kendi evlerinde ürettikleri ürünlerini sosyal medya üzerinden satışa çıkardıklarını söylüyor.

Yalçın, "Sosyal medya üzerinde yapılan satış süreçlerinin uzunluğu ve iş yükünün fazlalığı dikkatimizi çeken en önemli noktalardı. C2C alanında insanları doğrudan satış yapabilecekleri bir platform olmadığını gördük. Biz de hem bireysel satıcıların hem de firmaların satış süreçlerine destek olmak ve ihtiyaçlarına cevap vermek için yeni ürünümüz Shopalm’i geliştirdik.

Dijitalleşme sürecinde güvenlik kaygısını ve maliyetleri ortadan kaldırarak kullanıcılarımızın kolay ve hızlı satış yapmalarını sağlıyoruz. Shopalm kısa süre içerisinde bireysel satıcılar tarafından büyük ilgi gördü. Kullanıcılarımız, ücretsiz olarak sunduğumuz online mağazadan sosyal medya hesaplarında satış yapabilirken tüm satış süreçlerini Shopalm paneli üzerinden takip edebiliyorlar. Şu andaki ana hedefimiz, Shopalm’in marka değerini yükseltmek. 2021 sonuna kadar öncelikli hedefimiz Shopalm’i yurt dışına açmak. BAE bölgesinde ve Orta Asya Türk Cumhuriyetlerinde Shopalm’i tanıtarak faaliyetlerimize hem yurt içi hem de yurt dışında devam etmeyi hedefliyoruz” diyor.

Bakiyem.com, önümüzdeki 3 sene içerisinde B2B ürünleriyle Türkiye’deki müşteri portföyünü geliştirmenin yanı sıra Avrupa’ya açılmayı hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.