SPONSORLU

İlyas Teker İle İleri Düzey SEO Eğitimi (Online Eğitim)

Türkiye’de, SEO konusunda en etkin isimlerden biri olan Mosanta kurucusu İlyas Teker ile hazırladığımız bu online eğitimde, “ileri düzey seo” taktiklerini ele alacağız
İlyas Teker İle İleri Düzey SEO Eğitimi (Online Eğitim)

Google üzerinden arama yapan kullanıcıların %90’ı, karşılarına çıkan sonuçları sadece ilk sayfada görüntülüyor ve ziyaret ediyor. Dolayısı ile sitenizin trafiğini artırmak, hedef kitlenize ulaşmak ve arama motoru sonuçlarında üst sıralara çıkmak için doğru SEO stratejilerini uygulamalısınız.

Türkiye’de, SEO konusunda en etkin isimlerden biri olan Mosanta kurucusu İlyas Teker ile hazırladığımız bu online eğitimde, “ileri düzey seo” taktiklerini ele alacağız. Seo ile yıllardır ilgileniyor ve bu alanda daha fazla kendinizi geliştirmek istiyorsanız bu eğitim tam size göre! 

Online olarak gerçekleşecek eğitimde, server loglarını okuyarak SEO performansının nasıl artırılacağı, Google’da gelişmiş arama yapma teknikleri, Google algoritmalarına detaylı bakış, kapsamlı ve detaylı on-page analizi yapmak, ileri düzey content optimizasyonu gibi birçok konu detaylı şekilde ele alınacak. 

4 Haziran 2021, Cuma günü gerçekleşecek eğitimin tüm detaylarına ve içeriğine buradan ulaşabilir ve dilerseniz online olarak kayıt yaptırabilirsiniz. Kurumsal kayıtlarınız için ise bizimle iletişime geçmenizi rica ediyoruz. SEO eğitimlerimizin her zaman %100 katılımcı memnuniyeti ile tamamlandığını belirtelim :)

Online gerçekleştirdiğimiz eğitimlerde kontenjan sınırımız olduğundan dolayı, kayıt yaptırmak için acele etmenizi öneririz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.