Apsiyon, yeni hizmetiyle apartman ve site yönetimlerini profesyonel yönetim firmalarıyla buluşturuyor

Apsiyon, yönetim firması arayışında olan yöneticileri ve konut sakinlerini, ihtiyaçlarına uygun olan yönetim firması ile buluşturduğu “Profesyonel Yönetim Firması Bulun” hizmetini hayata geçirdi. 
Apsiyon, yeni hizmetiyle apartman ve site yönetimlerini profesyonel yönetim firmalarıyla buluşturuyor

Toplu yaşam alanlarının uçtan uca entegre bir şekilde yönetilmesini sağlayan ve 1 milyondan fazla konutta 2 milyonu aşkın kişiye hizmet veren Apsiyon, yönetim firması arayışında olan yöneticileri ve konut sakinlerini, ihtiyaçlarına uygun olan yönetim firması ile buluşturduğu “Profesyonel Yönetim Firması Bul” hizmetini hayata geçirdi. 

Profesyonel bir yönetim firması ile çalışmak için talebi olan yöneticilerin veya sakinlerin, Apsiyon’un web sitesi üzerinden, aidat tahsilatı, temizlik, güvenlik, bakım ve onarım başta olmak üzere 8 farklı kategorideki ihtiyaçları belirleniyor. Yapılan ihtiyaç analizi sonrası; sistemde yer alan profesyonel tesis yönetim firmasından en uygun olanı ilgili yönetici veya sakinle buluşturuluyor. Karşılıklı anlaşılması durumunda ilgili firmadan hizmet alınmaya başlanıyor.

Yeni hizmet ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Apsiyon CEO’su ve Kurucu Ortağı Kudret Türk, site yöneticileri ve profesyonel yönetim firmalarını buluşturdukları yeni hizmetle sektörde önemli bir adım attıklarını söyledi. Geçmişte sektörün referans sisteminin hizmet alan kişilerin önerileriyle çalıştığını; ancak ihtiyaç ve beklentilerin farklı olduğu site yönetimlerinde bu referans sisteminin tam olarak işe yaramadığını ve hayal kırıklıklarına yol açtığını belirtti. Türk, yeni hizmetle, konut yöneticilerine kendilerinin ve apartman/sitelerinin ihtiyaçlarını belirleme imkanı sunduklarını dile getirdi.

Böylece ihtiyaçların tam olarak belirlendiğinin ve müşteri memnuniyetinin üst sıralara taşındığının altını çizen Türk, Apsiyon olarak, konut yöneticilerini ve profesyonel yönetim firmalarını en önemli paydaşları olarak gördüklerini de sözlerine ekledi.

Apsiyon, sürekli yeni ürünler geliştirmeye devam ediyor. 2020'nin Mart ayında 5 milyon dolar yatırım alan platform, pandemi döneminde Komşum Var, Rezervasyon Sistemi Modülü, AVM Yönetim Yazılımı gibi ürünlerini hayata geçirdi. Şirket, sayaçları uzaktan ve online okuyarak fiziksel okumalardan kaynaklı yanlış fatura kesilmesini de engelledi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.