Apsiyon, komşuların birbirine yardımcı olmasını hedefleyen "Komşum Var" özelliğini hayata geçirdi

Toplu yaşam alanı yöneticilerine CRM’den finans yönetimine, iş takibinden elektronik güvenlik sistemlerine kadar entegre çözümler sunan Apsiyon, Apsiyon’lu konut sakinlerine özel Komşum Var özelliğini geliştirdi
Apsiyon, komşuların birbirine yardımcı olmasını hedefleyen

Toplu yaşam alanı yöneticilerine CRM’den finans yönetimine, iş takibinden elektronik güvenlik sistemlerine kadar entegre çözümler sunan Apsiyon, Apsiyon’lu konut sakinlerine özel Komşum Var özelliğini geliştirdi. Özellik, market alışverişinden patlayan ampullere, eczane ve ilaç temininden evde kalmayan tuza kadar birçok ihtiyaç için komşular arasında yardımlaşma imkanı sunuyor.

Apsiyon’un Mobil Uygulaması’nda bulunan "Komşum Var" alanı üzerinden komşular, bekleyen talepleri görüntüleyip komşularına yardım edebiliyor, aynı zamanda kendi ihtiyaçları için yardım talebi de oluşturabiliyorlar.

Konuyla ilgili olarak Apsiyon kurucu ortağı Erkan Doğan, özellikle 60 yaş üstünde olan kişilerin ve yaşlıların çok fazla ihtiyacı olabildiğine değiniyor ve ‘‘Komşum Var" fikrinin evden çıkamayan yaşlılarımız düşüncesiyle ortaya çıktığını söylüyor. Doğan, kısa sürede gerçek etkisini göstereceklerine inandıkları özelliğin, başta büyüklerimizin ihtiyaçları olmak üzere tüm komşuların ihtiyaçları için kullanılacağını söylüyor.

Özelliği kullanmak için kullanıcılar, Apsiyon’lu konut sakinlerine özel olan Apsiyon Mobil Uygulaması’na girerek “Komşum Var” alanındaki tüm yardım taleplerini görebiliyorlar. Ayrıca “Yardım İste” formunu doldurarak kendileri için de yeni yardım talebi oluşturabiliyorlar. Kullanıcılar tarafından oluşturulan bu talepler, Apsiyon’un sistem yöneticileri tarafından onaylandıktan sonra “Yardım Bekleyenler” listesindeki yerini alıyor. Komşusuna yardımcı olabilecek kullanıcılar, talebin altında yer alan “Ben Yaparım” butonuna basarak sistemde yer alan kendi iletişim bilgilerini yardım isteyen komşusuyla paylaşabiliyor. Yardım tamamlandıktan sonra ise talep listeden kaldırılıyor. Ayrıca ‘Yardımseverler’ alanında, site içerisinde tamamlanan talep sayıları da görüntülenebiliyor.

Komşum Var uygulamasını iOS kullanıcıları buradan, Android kullancıları ise buradan indiriebilirler. Apsiyon'un geçtiğimiz ay, 5 milyon dolar yatırım aldığını da hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.