Webrazzi Developer 2021'in konferans programı belli oldu

5 Mayıs Çarşamba günü online ve ücretsiz olarak gerçekleşecek Webrazzi Developer 2021'in konferans programı belli oldu.
Webrazzi Developer 2021'in konferans programı belli oldu

Webrazzi Developer 2021, 5 Mayıs Çarşamba günü online ve ücretsiz olarak gerçekleşiyor. Konferansımızın ilk tur konuşmacılarını geçtiğimiz günlerde sizlere aktarmıştık. Şimdi ise Webrazzi Developer 2021'in konferans programı belli oldu.

Ancak programa geçmeden önce yeni teknolojileri değerlendirip bunların günümüze nasıl entegre edilebileceğinden bahsedeceğimiz, yazılımcılık dikeyinde sektöre yön veren kişilerin yer alacağı konferansımıza buradan, ücretsiz olarak kayıt yaptırabileceğinizi hatırlatalım. Konferansımızda online networking seçeneği de mevcut, yani Webrazzi Developer 2021 iş ağınızı genişletmek için müthiş bir fırsat sunuyor.

Webrazzi Developer 2021'de üç farklı salon olacak. Ana salonda, yazılımcıların önündeki fırsatlar, AWS ile serverless uygulama geliştirmek için bilinmesi gereken servisler, konteyner teknolojileri, ölçeklenebilirlik, teknolojide patronsuz çalışma modeli, dağıtık finans ve geleceği, sıfırdan bulut tabanlı ödeme sistemi geliştirmek, sıfırdan analitik platformu inşa etmek, yazılım dünyasında kadın iş gücü gibi merak edilen konular gündemimizde olacak.

Webrazzi Developer 2021'in ana salon dışında öne çıkan diğer salonları ise "Tech" ve "UI & UX". Bu salonlarda ise 2 developer'la 2 milyon kişinin kullandığı servisi yazmak ve yönetmek, yazılım ve donanımıyla Endüstri 5.0, yazılımcıların kullanıcı deneyimi süreçlerindeki rolü gibi konular konuşulacak.

Webrazzi Developer 2021'in konferans programına buradan, konuşmacılarına ise bu linkten göz atabilirsiniz. 

5 Mayıs Çarşamba günü görüşmek üzere!

SPONSORLAR

Platin Sponsor

Altın Sponsor

Destekleyenler

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.