Sina Afra'dan Londra merkezli uluslararası yatırım grubu IKAR Industries'e yatırım

Sina Afra, Londra merkezli uluslararası yatırım grubu IKAR Industries LLP'nin hisselerini satın aldı.
Sina Afra'dan Londra merkezli uluslararası yatırım grubu IKAR Industries'e yatırım

Sina Afra, Londra merkezli uluslararası yatırım grubu IKAR Industries LLP'nin hisselerini satın aldı.

IKAR Industries ve grup şirketleri, teknoloji, konaklama, gayrimenkul, emniyet, güvenlik, spor, eğlence ve enerji sektörü gibi geniş bir yatırım yelpazesine sahip. Şirket ayrıca, ABD, Kuzey Amerika, Avrupa ve gelişmekte olan pazarlarda faaliyet gösteren girişimci yatırım grubu. Grubun Amsterdam, Berlin, Boston, İstanbul, New York, Washington ve Zürih'te temsilciliği bulunuyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Sina Afra şu ifadeleri kullandı:

Şimdiye dek 40 teknoloji yatırımı gerçekleştirdim. IKAR ise başarılı ve çok gelecek vaat eden bir şirket grubuna yaptığım ilk yatırım. Kurucu Ortakların bir araya getirdiği yetenekler benzersiz bir güç merkezi oluşturuyor. Grubun tüm bileşenleriyle birlikte büyümesini desteklemekten büyük heyecan duyuyorum.

IKAR Industries Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Ortağı Mario Diel ise şunları söyledi:

Sina Afra gibi seçkin bir girişimci yatırımcıyla yan yana olduğumuz için son derece gururluyuz! Uluslararası ağ ve şirketleri ölçeklendirmedeki başarısı, önümüzdeki yıllarda lider bir küresel yatırım grubu olmamıza yardımcı olacak.

IKAR Başkanı ve Kurucu Ortağı Howard Beasey ise Sina Afra'nın geçen yıl danışma kurullarına katıldığını ve grubun son aylarda kaydettiği önemli büyümeye tanıklık ettiğini söyledi. Sina Afra'nın yaptığı yatırımın grubun yönetimine ve iş stratejisine güveninin önemli bir göstergesi olduğunu söyledi.

Taraflar, finansal işlemin herhangi bir ayrıntısını kamuoyuna açıklamama konusunda anlaşmış bulunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.