Apple'ın Spring Loaded etkinliği: Canlı bloglama

Türkiye İş Bankası‘nın katkılarıyla takip edeceğimiz etkinlik ile ilgili tüm detayları her zaman olduğu gibi canlı bloglama formatında sizlere aktaracağız.
Apple'ın Spring Loaded etkinliği: Canlı bloglama

Apple'ın yeni özel etkinliğinin 20 Nisan tarihinde gerçekleşeceğini ve "Spring Loaded" isimli etkinlikten neler beklediğimizi sizlere daha önce aktarmıştık. Türkiye İş Bankası‘nın katkılarıyla takip edeceğimiz etkinlik ile ilgili tüm detayları her zaman olduğu gibi canlı bloglama formatında sizlere aktaracağız.

Türkiye saatiyle 20.00'de başlayacak olan "Spring Loaded" etkinliğinde, yeni iPad modellerinin yanı sıra Apple Pencil 3, AirTags, yeni iMac ve yeni aksesuarların tanıtılması bekleniyor. Spring Loaded etkinliği ilgili yaptığımız ve yapacağımız tüm haberlere ise buradan ulaşabilirsiniz. 

Bugün tanıtılması beklenenleri daha öncesinde sizlere aktarmıştık. Dilerseniz canlı yayın başlamadan buradan inceleyebilirsiniz. Etkinlik ile ilgili tüm detayları sizlerle bu yazının altında dakika dakika paylaşacağız. Saat 20:00'de görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.