Apple'ın yeni özel etkinliğinin tarihi belli oldu: 20 Nisan

Apple Özel Etkinliği 20 Nisan'da Türkiye saatiyle saat 20:00'de gerçekleşecek. Etkinlikte yenilenen Apple TV'nin yanı sıra iPad ve HomePod ürünlerinin bir karışımı olan yeni bir ürünle tanışmamız olası.
Apple'ın yeni özel etkinliğinin tarihi belli oldu: 20 Nisan

Apple basın mensuplarıyla paylaştığı bir duyuru ile yeni etkinliğinin tarihini paylaştı. Apple Özel Etkinliği 20 Nisan'da Türkiye saatiyle saat 20:00'de gerçekleşecek. Apple Park'te gerçekleşecek olan etkinlik, yaklaşık son 1 yıldır alıştığımız üzere dijital olarak takip edilecek. 

Etkinlikte hangi ürünlerin tanıtılacağı hakkında ise herhangi bir bilgi verilmedi. Davetiyede yalnızca "Apple Park'ta gerçekleşecek özel bir Apple Etkinliği için bize katılın. apple.com'dan çevrimiçi olarak izleyin" yazıyor.

Hafta başında sizlere uzun zamandır güncellenmeyen Apple TV'nin, 2021 yılında yeni özellikler kazanarak karşımıza çıkabileceğini belirtmiştik. Kaynaklar, Apple'ın, üzerinde kamera ve HomePod hoparlör bulunduran bir Apple TV modeli üzerinde çalıştığı söylüyor. 

Apple'ın yeni Apple TV modelinin haricinde ekrana sahip olan akıllı bir hoparlör üzerinde çalıştığı da paylaşılan bilgiler arasında yer alıyor.  Amazon’un Echo Show'u ve Google’ın Nest Hub'ını andıran yeni ürün, iPad ve HomePod ürünlerinin bir karışımı olacak.

Bu yeni ürünler, Özel Apple Etkinliği'nde karşımıza çıkabilir. Her Apple etkinliğinde olduğu gibi gelişmeleri yakından takip ederek sizlere anlık olarak aktaracağız! 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.