Apple, kamera ve hoparlöre sahip yeni bir Apple TV modeli üzerinde çalışıyor

Uzun zamandır güncellenmeyen Apple TV, 2021 yılında yeni özellikler kazanarak karşımıza çıkabilir.
Apple, kamera ve hoparlöre sahip yeni bir Apple TV modeli üzerinde çalışıyor

Apple'ın sevilen donanım ürünlerinden olan Apple TV, yeni özelliklere kavuşabilir. Bloomberg tarafından paylaşılan bir rapora göre uzun zamandır donanım anlamında güncellenmeyen Apple TV, 2021 yılında yeni özellikler kazanarak karşımıza çıkabilir.

Edindiğimiz bilgilere göre Apple, üzerinde kamera ve HomePod hoparlör bulunduran bir Apple TV modeli üzerinde çalışıyor. Yeni Apple TV modelinin üzerinde bulunan kamera ve hoparlörün de desteği ile birlikte televizyon üzerinden görüntülü görüşmeler yapmanıza olanak sağlaması bekleniyor. 

Yeni Apple TV'nin HomePod hoparlörünün özelliklerine sahip olacağını da ekleyelim. Kısacası tek bir donanım ürünü ile hem TV hem kamera hem de hoparlör ihtiyacınızın karşılanması hedefleniyor. 

Hem iş hem de eğitim dünyasının görüntülü görüşmeler üzerinden online olarak devam ettiği düşünülürse yeni Apple TV'nin kamera ve hoparlör desteği ile gelmesinin oldukça mantıklı bir karar olduğunu da ekleyelim. Henüz net bir açıklama yapılmamış olsa da yeni Apple TV modelinin 2021 yılı içinde tanıtılması bekleniyor.

Apple'ın yeni Apple Tv modelinin haricinde ekrana sahip olan akıllı bir hoparlör üzerinde çalıştığını da aktaralım. Amazon’un Echo Show'u ve Google’ın Nest Hub'ı gibi çalışması beklenen yeni ürün, iPad ve HomePod ürünlerinin bir karışımı olacak. Tıpkı yeni Apple TV gibi ekrana sahip akıllı hoparlörün de görüntülü görüşme yapma desteğine sahip olacağını da paylaşalım. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.