Webrazzi Dijital 2021'in konferans programı belli oldu!

Konferansımızın konuşmacılarını geçtiğimiz haftalarda sizlerle paylaşmıştık. Birbirinden değerli ve alanında yetkin konuşmacıların online sahneden olacağı Webrazzi Dijital 2021'in şimdi de konferans programı belli oldu.
Webrazzi Dijital 2021'in konferans programı belli oldu!

Webrazzi'nin 2021'deki ikinci konferansı Webrazzi Dijital 2021, 7 Nisan Çarşamba günü online olarak gerçekleşecek. Konferansımızda her zaman olduğu gibi dijital dünyanın nabzını tutacağız ve giderek dijitalleşen bu dünyada sizlere yardımcı olacak ipuçlarını, birbirinden değerli konuşmacılarımız ile sizlerle paylaşacağız.

Konferansımızın ilk tur ve ikinci tur konuşmacılarını geçtiğimiz haftalarda sizlerle paylaşmıştık. Birbirinden değerli ve alanında yetkin konuşmacıların online olarak sahnede olacağı Webrazzi Dijital 2021'in şimdi de konferans programı belli oldu.

Webrazzi Dijital 2021, bir ana salon ve iki workshop salonu olmak üzere üç farklı salonda gerçekleşecek. Ana salonda sunumlar sabah 9:30'da başlayacak ve akşam 16:30'a kadar devam edecek. Workshop salonları ise 11:00'de başlayıp 16:10'a kadar sürecek. 

Dijitalleşen müşteri deneyiminden NFT'lere merak edilen her şey

Ana salonda, dijital tüketiciyi gerçek zamanlı anlamak, dijital ekonomisi çağında keşif ticaretinin önemi, çok kanallı müşteri deneyimi, dijitalleşen müşteri deneyimi, dijital yayın platformları, dijitalleşen finansal tüketiciyi anlamak, sınırların ötesine uzanan müşteri deneyimi, müşteri deneyiminde etkileşimin getirdiği fırsatlar, dijital sanat ve son dönemin en popüler konularından biri olan NFT, KVKK'nın geleceği ve hedeflemede bağlamsal içerik ve zekanın önemi gibi konular konuşulacak.

Workshop salonlarında ise Covid-19 sebebi ile değişen dijital taleplere influencer marketing ile cevap verme, pandemi ile değişen kullanıcı ihtiyaçları ve e-ticarette self-servis deneyimler, dijital pazarlamada rekabeti iyi analiz etmenin yolları, geleceğin pazarlama ekibinde öne çıkacak yetenekler ile global bariyerleri makine çevirisi ile aşmak konuları gündemde olacak. 

Webrazzi Dijital 2021'in konferans programına buradan, konuşmacılarına ise buradan göz atabilirsiniz. Konferansımıza katılım göstermek ve dijitale dair ne varsa dinlemek, aynı zamanda not almak için buradan bilet alabilirsiniz.

7 Nisan Çarşamba günü görüşmek üzere!

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Platin Sponsor

Altın Sponsor

Gümüş Sponsor

Destekleyenler

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.