Webrazzi Dijital 2021'in ilk tur konuşmacıları belli oldu

Yeni nesil tüketici alışkanları, içerik tüketimi, influencer marketing, müşteri deneyiminin geleceği, geleceğin pazarlaması gibi birçok konunun gündemimizde olacağı Webrazzi Dijital 2021'in ilk tur konuşmacıları belli oldu.
Webrazzi Dijital 2021'in ilk tur konuşmacıları belli oldu

Pandeminin birinci yılını geçtiğimiz günlerde geride bıraktık. Bu süreçte hemen hemen her şey dijitalleşir ve online'a kayarken etkinlikler de bundan payını aldı. Webrazzi için 2020'nin ilk online konferansı Webrazzi Dijital olmuştu. Bir şekilde fiziksel olarak buluşabiliriz derken, bir yılı devirdiğimizi ve online etkinlik alanında uzmanlaştığımızı fark ettik. Şimdi yine bir Webrazzi Dijital konferansı ile, yine online olarak karşınızdayız. 

Webrazzi'nin 2021'deki ikinci konferansı Webrazzi Dijital 2021, 7 Nisan Çarşamba günü gerçekleşecek. Konferansımızda her zaman olduğu gibi dijital dünyanın nabzını tutacağız ve giderek dijitalleşen bu dünyada sizlere yardımcı olacak ipuçlarını, birbirinden değerli konuşmacılarımız ile sizlerle paylaşacağız. 

Yeni nesil tüketici alışkanları, yeni nesil içerik tüketimi, influencer marketing, müşteri deneyiminin geleceği, geleceğin pazarlaması gibi birçok konunun gündemimizde olacağı Webrazzi Dijital 2021'in ilk tur konuşmacıları belli oldu. Gelin, Webrazzi Dijital'in ilk tur konuşmacılarına detaylı bir bakış atalım.

Alemşah Öztürk (Chief Happiness Officer/CEO, 4129Grey)

4129Grey'in Chief Happiness Officer'ı olan Alemşah Özturk. 5 yıl içinde Türkiye'nin en çok ödül alan ve başarılı dijital reklam ajansı olan 4129!'u Şubat 2007'de kurdu. Ajans 2012 yılında WPP tarafından satın alınmış ve Mayıs 2015'te Gray İstanbul Reklam Ajansı ile birleşmiştir. Sonuç olarak 4129Grey, yeni nesil entegre bir iletişim ajansı olmuştur.

Arman Acar (Genel Müdür, Unite.ad)

Arman Acar İzmirli. 2008 yılından beri İstanbul’da. Global markaların Türkiye’de dijital büyüme stratejilerinde ve iletişim planlamalarında yer aldı. 2010 yılında Türkiye’de sosyal medyada influencer kullanım kampanyalarının öncülerinden oldu. 10 yıldır 5000’den fazla yerli ve yabancı bir çok influencer kampanyasının planlanmasında ve hayata geçirilmesinde rol aldı. Girişim ekosisteminde çeşitli çalışmalar yapıyor ve bir çok girişime destek olup, danışmanlık yapıyor. Şu an Unite.ad‘in Genel Müdürü.

Aykut Aslantaş (Pazarlama Direktörü, Tarjama)

13 senedir ZEO, iProspect, GroupM gibi şirketlerde dijital pazarlama ve büyüme alanında birçok değerli yerel ve global markaya hizmet verdikten sonra şu anda Dubai merkezli yapay zeka ve makine öğrenimi teknolojileri üzerine ürün geliştiren Tarjama firmasının Pazarlama Direktörlüğü görevini üstlenmektedir. Türkiye’nin birçok üniversitesinde (Yeditepe, Bahçeşehir, Bilgi Üni.) dijital pazarlama alanında yüksek lisans dersleri vermiş olup aynı zamanda pazarlama alanında SEO & SEM, App Store Optimization & Marketing alanında Android Mutfağından Seçmeler kitaplarını yayınlamıştır.

Dr. Z. Eren Koçyiğit (CEO, NBT)

Dr. Eren Kocyigit, Londra merkezli büyüme stüdyosu NBT (Next Big Thing) kurucusu olarak NBT ekibi ile birlikte Büyüme Odaklı Pazarlama alanında danışmanlıklar vermekte ve geliştirdikleri Marketing Machine ve Growth Marketing Hub ürünleri ile hem bireyler hem markalar için büyüme odaklı pazarlama çözümleri sağlamaktadır. İngiltere ve Türkiye’de Middlesex, Birmingham, İTÜ, Bilgi üniversitelerinde misafir öğretim görevlisi olarak pazarlama alanında dersler vermektedir. London & Partners, Startupbootcamp, Innogate gibi hızlandırma programlarında büyüme pazarlaması alanında mentorlük yapmaktadır.

Ece Ademoğlu (Vertical Lead, CPG & Retail, Facebook)

Ece Ademoğlu kariyerine 2010 yılında Boğaziçi Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra Unilever'de Dove markasından sorumlu olarak başladı. 2018 yılında Facebook ailesine katılmadan önce kariyerinin önemli bir kısmını içecek pazarlama stratejileri üzerine kurdu; Coca-Cola ve Nescafe gibi sektörün en büyük markalarına yön veren ekiplerde yer aldı. Facebook Türkiye ekibinde ilk yılında Hızlı Tüketim Sektörü stratejileri lideri olarak görev aldı. Sorumluluklarının genişlemesi ile 2020 yılından beri Hızlı Tüketim Sektörü ile birlikte Perakende ve Teknoloji sektörlerinin de stratejilerinden sorumlu olarak görev yapmaktadır. Hayata dair merakını profesyonel başarısını tetikleyen ana faktörlerden biri olarak konumlayan Ece Ademoğlu, araştırmaktan, yaratıcı düşünce üzerine çalışmaktan ve iş geliştirmeden ileri derecede keyif almakta ve markalara bu bağlamda destek vermektedir. Ece Ademoğlu tutkulu bir pazarlama stratejileri aşığı olarak çalışırken aynı zamanda lise yıllarından gelen bir bağlılıkla İnsan Hakları ve Kadın Çalışmaları üzerine projeler yapmaktadır.. Facebook'un kendi iç insiyatiflerinden biri olan Women@ içerisinde aktif görev almakta ve birimin Türkiye lideri olarak çalışmaktadır.

Oğuz Tan (İş Geliştirme Müdürü, SHERPA)

SHERPA’ya 2017 yılında UX Analytics Specialist rolü ile dahil oldu. Banka ve sigorta sektörleri başta olmak üzere deneyim tasarımı projelerinde kullanılabilirlik analizi ve optimizasyon çalışmaları yürütttü. 2019 yılında SHERPA’nın Londra stüdyosunda Business Developer Manager olarak görev yapmaya başladı. 2019’dan bugüne bir yandan SHERPA’nın iş geliştirme süreçlerini yürütürken yer aldığı projelerde de UX Strategist rolüyle kullanıcı ihtiyaçları ile iş hedeflerinin deşifre edilmesi ve deneyim çözümlerine yansıtılmasından sorumlu.

Serbay Arda Ayzit (Genel Müdür, Optdcom)

Serbay Arda Ayzit 14 senedir dijital pazarlama alanında çalışmaktadır. Bunun 12 senesinde ajans tarafında çalışarak Türkiye'nin 200'den farklı önemli markasına ekibiyle danışmanlık vermiştir. Şuanda Optdcom dijital pazarlama ajansının genel müdürü ve Contentus içerik ajansının kurucu ortağıdır. Aynı zamanda yurt içi ve yurt dışında dijital pazarlama alanında konuşmalar yapmakta ve Kadir Has üniversitesinde öğretim üyesi olarak lisans, yüksek lisans sınıflarında dijital pazarlama dersleri vermektedir. Boğaziçi Üniversitesinde ise Marketer-in-Residence ünvanı ile öğrencilere ve girişimcilere pazarlama konusunda yardımcı olmaktadır.

Sezgin Lüle (Genel Müdür Yardımcısı, Türkiye İş Bankası)

1976 yılında Trabzon’da doğan Sezgin Lüle, 1998 yılında Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden mezun olup 2004 yılında University of Birminghan’da Uluslararası Bankacılık ve Finans konusunda yüksek lisans programını tamamlamıştır. 1998 yılında Organizasyon Müdürlüğü’nde Stajyer Organizasyon ve Metot Uzman Yardımcısı olarak göreve başlayan, 1999 yılında Teftiş Kurulu Başkanlığı’na Müfettiş Yardımcısı olan Lüle, 2008-2011 yılları arasında Proje ve Değişim Yönetimi Başkanlığı’nda Müdür Yardımcısı ve Birim Müdürü olarak görev yapmış; Nisan 2017’de Kurumsal Mimari Müdürü olmuştur. 2019 yılında Harvard Business School’da Advanced Management Programını tamamlayan Sezgin Lüle 28 Ocak 2021 tarihinde Genel Müdür Yardımcılığına atanmıştır.

Yüce Zerey (Akademisyen/Yazar)

Yüce Zerey, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nden burslu olarak Ekonomi lisansını ve London School of Economics’ten burslu olarak Bsc Economics lisansını aldıktan sonra Marmara Üniversitesi’nde İngilizce İktisat (MA) ve İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde MBA Yüksek Lisans eğitimlerini tamamladı.

Bilgi Üniversitesi MBA Programları bünyesinde pazarlama yöneticisi ve öğretim üyesi olarak görev yaptıktan sonra Ülker bünyesinde pazarlama ve iş geliştirme müdürlükleri yaptı. Ülker grup şirketlerine ve grup dışı şirketlere yurt içi/ yurtdışında pazarlama kapsamında yapılan çeşitli projelerin başında yer aldı. Ülker’den sonra Türk Hava Yolları’nda eTicaret ve Marka Müdürü olarak görev yaptı. Daha sonra The Coca-Cola Company’de; Türkiye, Orta Asya ve Kafkaslar Bölgesi’nin İnteraktif Pazarlama Müdürü, İnteraktif Pazarlama Grup Müdürü ve akabinde Entegre İçerik Direktörü olarak profesyonel yaşamına devam etti.

The Coca-Cola Company’den sonra Unilever’de; Türkiye, İran, Orta Asya ve Kafkaslar, İsrail, Kuzey Afrika, Orta Doğu, Rusya, Ukrayna ve Belarus bölgesinin Digital Direktörü ve bölgede yer alan bütün kategori ve markalarının tüm dijital faaliyetlerinden sorumlu olarak kariyerine devam etti. Sonrasında Hepsiburada’da CMO olarak görev alan Zerey, geçtiğimiz aylarda bu görevden ayrıldı. Yüce Zerey, 18 senedir Bilgi Üniversitesi’nde öğretim üyesi olarak görev yapmakta ve “Pazarlama Yönetimi, İnteraktif Pazarlama” derslerini vermektedir.

Webrazzi Dijital 2021'in konuşmacılarına buradan ulaşabilir, Webrazzi Dijital 2021'e katılmak için buradan bilet alabilirsiniz.

Sponsorlar

Elmas Sponsor

Platin Sponsor

Gümüş Sponsor

Destekleyen

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.