Uygun fiyata stüdyo kalitesinde ses performansı: Sennheiser HD 250BT incelemesi

Sennheiser'ın nispeten uygun fiyatlı kablosuz kulaklık modellerinden biri olan Sennheiser HD 250BT incelemesi ile karşınızdayız.

Geçtiğimiz Aralık ayında ses performansı ile ön plana çıkan tam kablosuz bir kulaklık olan Sennheiser CX 400BT incelemesini sizlere aktarmıştık. Bu videomuzda ise Sennheiser'ın nispeten uygun fiyatlı kablosuz kulaklık modellerinden biri olan Sennheiser HD 250BT incelemesi ile karşınızdayız.

Sunduğu pil ömrü ve başarılı ses deneyimi ile ön plana çıkan Sennheiser HD 250BT, sadece siyah renk seçeneği ile geliyor. 125 gram ağırlığı ile birlikte rakiplerine odanla hafifi bir model olan Sennheiser HD 250BT, aptX ve AAC gibi yüksek kaliteli kodek destekleri sayesinde stüdyo kalitesinde ses performansı sunmayı hedefliyor.

Kodek desteklerinin yanı sıra dinamik bass özelliği ile yüksek kaliteli ses performansı sunan Sennheiser HD 250BT, aptX Low Latency teknolojisi sayesinde herhangi bir gecikme olmadan kullanılabiliyor. Telefon görüşmeleri yapmanız için üzerinde bir mikrofon da bulunduran kulaklık, kulaklığın sağ tarafında bulunan tuşlar ile kontrol edilebiliyor. 

Üzerinde yer alan USB Type-C bağlantısı üzerinden şarj edilebilen Sennheiser HD 250BT, Sennheiser'ın Smart Control uygulaması üzerinden ekolayzır ayarı ve diğer uygulama özelliklerini kullanmanıza da olanak sağlıyor. 190 mAh büyüklüğünde bir pile sahip olan Sennheiser HD 250BT, tam şarj ile 25 saate varan bir kullanım sunuyor. Yaklaşık 3 saatte tamamen şarj olabilen Sennheiser HD 250BT'nin fiyatı ise 899 TL.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.