Evcil hayvan sektörüne odaklanan yerli girişim: Petify

Petify, B2B SaaS çözümü ile veteriner kliniklere dijital bir asistan gibi hizmet verirken aynı zamanda B2C altyapısı ile evcil hayvan endüstrisine yönelik tüm hizmetleri tek bir noktada toplamayı da hedefliyor.
Evcil hayvan sektörüne odaklanan yerli girişim: Petify

Evcil hayvan sektöründe faaliyet gösteren bir teknoloji girişimi olarak karşımıza çıkan Petify, Abdurrahman Yuvalı ve Alphan Yuvalı tarafından 2018 yılının son günlerinde kuruldu. Şu an için 8 kişilik bir ekip tarafından yönetilen Petify, hem B2B SaaS bulut çözümü ve B2C şeklinde hizmet veriyor.

Girişim tarafından edindiğimiz bilgilere göre Petify'ın B2B SaaS bulut çözümü yaklaşık 1 yıl içinde geliştirilirken, B2C kısmı ise halen geliştirilmeye devam ediliyor. Petify, B2B SaaS çözümü ile veteriner kliniklere dijital bir asistan gibi hizmet verirken aynı zamanda B2C altyapısı ile evcil hayvan endüstrisine yönelik tüm hizmetleri tek bir noktada toplamayı da hedefliyor.

Petify ile evcil hayvanınızın medikal geçmişini kayıt altına alabilir ve veteriner hekimi ile paylaşabilirsiniz. Platform üzerinden evcil hayvanınız için mama ve kum gibi ihtiyaçları satın alabileceğinizi de paylaşalım. Veteriner konusunda da evcil hayvan sahiplerine yardımcı olan Petify, gittiğiniz her noktada sizin için en uygun veterinere ulaşma imkanı sağlıyor.

Akıllı harita özelliğine sahip olan Petify, bu harita üzerinden size en yakın olan veterineri kolayca bulmanızı hedefliyor. Petify platformunda evcil hayvanlar ile ilgili sahiplendirme ve kayıp ilanlarını takip etmek de mümkün.

2020 ortalarında piyasaya sunulan Petify'ın akıllı klinik yönetim sistemi PetifyVet ürünü, 200'e yakın veteriner kliniği tarafından kullanılıyor. Petify, 2021 yılının sonuna kadar veteriner kliniklerinde yüzde 5 pazar sahibi olmayı ve B2C odaklı tasarlanmakta olan mobil uygulaması ile birlikte 2 yıl içerisinde 200 bin son kullanıcıya ulaşmayı da hedefliyor.

Tüm pet ekosistemi tek bir çatı altında buluşturarak hizmet sunması ile rakiplerinin bir adım önüne geçmeyi hedefleyen Petify, abonelik modeli, kendi teknolojik ürünlerinin satışı ve anlaşmalı hizmet sağlayıcılarından komisyon alarak gelir elde edecek.

Önümüzdeki 3 yıl içinde Türkiye'de evcil hayvan endüstrisinin lider şirketi olmayı hedefleyen Petify, yakın coğrafyadan başlayarak franchising yöntemi ile yurt dışına açılmayı da planlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.