Jack Dorsey'nin ilk tweeti için 2.5 milyon dolar teklif veren Estavi'nin Türk asıllı olduğu ortaya çıktı

2.5 milyon dolarlık teklif, ülkemizde mizahi tweetlere konu olurken, Sina Estavi bu mizahi tweetlere verdiği Türkçe cevaplarla dikkat çekti. Estavi, Türkçe'yi nasıl öğrendiği sorusuna ise "Aslen Türk'üm" diye cevap verdi.
Jack Dorsey'nin ilk tweeti için 2.5 milyon dolar teklif veren Estavi'nin Türk asıllı olduğu ortaya çıktı

Twitter CEO'su Jack Dorsey'nin ilk tweetini NFT haline getirerek satışa çıkardığını sizlere aktarmıştık. Aslında Aralık ayından bu yana NFT Pazaryeri Valuables'da listelenen tweet, Jack Dorsey'in paylaşımının ardından potansiyel alıcılar tarafından önemli seviyede rağbet gördü. 

Dakikalar içinde 88 bin dolara ulaşan teklifler, önce 1.5 milyon dolara sonrasında ise 2.5 milyon dolara ulaşmayı başardı. Açık artırmaya 600 bin dolar ile katılan Bridge_oracle ve Cryptoland'in CEO'su Sina Estavi ise tweeti elde etmeye kararlıydı. Estavi'nin verdiği teklif, 2.5 milyon dolara ulaştı.

Böylece tarihe adını altın harflerle yazdıran Estavi, Twitter'da en çok konuşulan isimlerden biri oldu. Ülkemizden pek çok kişinin de dikkatini çeken bu durum, mizahi tweetlere konu olurken, Sina Estavi bu mizahi tweetlere verdiği Türkçe cevaplarla dikkat çekti. 

Estavi, Türkçe'yi nasıl öğrendiği sorusuna ise "Aslen Türk'üm" diye cevap verdi. Henüz kimse, Sina Estavi'nin verdiği teklifi geçemedi. Eğer Jack Dorsey, bu teklifi kabul ederse, tweetin sahibi Estavi olacak. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.