Jack Dorsey'nin ilk tweetine verilen en yüksek teklif 2.5 milyon dolara ulaştı

Jack Dorsey'nin NFT pazar yerinde satışa sunulan tweeti paylaşmasının ardından dakikalar içinde 88 bin dolara ulaşan teklifler, önce 1.5 milyon dolara sonrasında ise 2.5 milyon dolara ulaşmayı başardı.
Jack Dorsey'nin ilk tweetine verilen en yüksek teklif 2.5 milyon dolara ulaştı

Dün sizlere Twitter CEO'su Jack Dorsey'nin Twitter'ın kurulduğu tarih olan 21 Mart 2006'da Twitter'da attığı ilk tweetini NFT (Non-Fungible Token)  halinde satışa sunduğunu aktarmıştık. Dijital içerikler için bir NFT Pazaryeri olan Valuables BY Cent'te açık artırmaya sunulan tweet şu an için en yüksek teklifi  @sinaEstavi tarafından 2 milyon 500 bin dolar olarak aldı.

Bridge_oracle ve Cryptoland'in CEO'su olan Estavi, attığı bir tweeti ile ilk teklifini 600 bin dolardan verdiğini açıkladı. Estavi, tweeitide Jack Dorsey'i mentionlamayı da unutmadı. 

Şu an için Estavi, tweetin sahibi gibi görünse de yeni ve daha yüksek bir teklif bu durumun değişmesine yol açabilir. Bundan 3 ay önce Aralık ayında NFT pazaryeri Valuables'a yüklenen tweet, Jack Dorsey tarafından paylaşılana dek pek de dikkat çekmemişti.

Jack Dorsey'nin tweetinin ardından dakikalar içinde 88 bin dolara ulaşan teklifler, önce 1.5 milyon dolara sonrasında ise 2.5 milyon dolara ulaşmayı başardı. Pazaryeri kurallarına göre; Tweeti Estavi'den almak isteyen biri, 2.5 milyon doların yüzde 10 oranında daha fazlasını teklif etmek durumunda. 

Jack Dorsey, teklifi kabul etmesi durumunda 2.5 milyon doların yüzde 95'ini alacak. Geri kalan yüzde 5 ise Valuables by Cent'e gidecek. Eğer Estavi, Tweeti tekrar satmak isterse; yüzde 87.5'i kendisine, yüzde 10'u Jack Dorsey'e ve yüzde 2.5'i Cent'e gidecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.