Eğitim odaklı modüler yapay-zeka tabanlı ileri analitik platformu: Spiky.ai

Eğitim için modüler yapay-zeka tabanlı ileri analitik platformu olarak hizmet veren Spiky.ai, Burak Aksar ve Furkan Eris tarafından 2020 yılının Haziran ayında kuruldu.
Eğitim odaklı modüler yapay-zeka tabanlı ileri analitik platformu: Spiky.ai

Eğitimi yeniden şekillendirme hedefi ile yola çıkan Spiky.ai, eğitim için modüler yapay-zeka tabanlı ileri analitik platformu olarak hizmet veriyor. Burak Aksar ve Furkan Eris tarafından 2020 yılının Haziran ayında kurulan Spiky.ai, şu an için 15 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor.

Spiky.ai'ın Dublin, Boston, Türkiye, San Francisco, İsveç, ve Pakistan'dan çalışanlara sahip olduğunu da paylaşalım. Spiky.ai tarafından paylaşılan bilgilere göre günümüzde eğitimde çok fazla miktarda veri birikiyor. Fakat biriken veriler efektif bir şekilde kullanılamıyor.

Tam da bu noktada devreye giren Spiky.ai, var olan farklı veri türlerini yapay zeka tabanlı modüller ile işleyerek eğitmeni ve öğrenciyi daha efektif bir şekilde sürece bağlamayı amaçlıyor.

Böylece hem eğitmen hem de öğrencilerin aldıkları verimi arttıran Spiky.ai, kurum, eğitmen ve öğrenci memnuniyet artışı ile gelen ekonomik bir optimizasyon sağlamayı da hedefliyor. Spiky.ai'ın duygu ve ilgi durumu takibi, sınavlarda gözetmenlik, ileri performans tahminlemesi gibi modülleri de bulunuyor.

Şu an için ülkemizden 4 müşteriye sahip olan Spiky.ai, ABD pazarında yer alan 6 potansiyel müşteri adayı ile görüşmelerine de devam ediyor. Yurt dışında Kidaptive, IntelliBoardveExamity gibi rakiplere sahip olan Spiky.ai, eğitimciyi ve öğrenciyi farklı dikeylerde inceleyip, müdahale edilmesi veya iyileştirilmesi gereken noktalarda detaylı analizler çıkarabilmesi ile rakiplerinin önüne geçmeyi hedefliyor.

SaaS bazlı abonelik ve eğitim teknoloji şirketleriyle servis ortaklıkları üzerinden gelir elde eden girişim, şu ana kadar herhangi bir yatırım almadı. Son olarak Spiky.ai'ın QNBEYOND girişim hızlandırma programının üçüncü dönemine seçilen 8 girişim arasında yer aldığını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.