QNBEYOND'un üçüncü dönemine seçilen 8 girişim belli oldu

Programı’nın üçüncü dönemine seçilen arasında finansal teknolojiler, lojistik ve yapay zeka gibi alanlara odaklanan girişimler yer alıyor.
QNBEYOND'un üçüncü dönemine seçilen 8 girişim belli oldu

QNBEYOND Hızlandırma Programının ikinci dönemi ile ilgili detaylı bilgileri geçtiğimiz Aralık ayında sizlere aktarmıştık. Bugün paylaşılan bilgilere göre ise QNBEYOND Hızlandırma Programının üçüncü dönemine seçilen girişimler belli oldu. Programın üçüncü dönemi için 8 girişim seçilmiş durumda.

QNBEYOND Hızlandırma Programı’nın üçüncü dönemine seçilen girişimlerin tamamının finansal teknolojilere odaklanmadığını da paylaşalım. Programı’nın üçüncü dönemine seçilen arasında finansal teknolojiler, lojistik ve yapay zeka gibi alanlara odaklanan girişimler de yer alıyor.

Hızlandırma programına seçilen girişimler altı ay süreyle mentor ağı, onlarca iş ortağı, QNB Finansbank’ın c-level bir yöneticisiyle beraber çalışma ve hibe desteği gibi çok sayıda olanaktan da yararlanacaklar.

Ayrıca hızlandırma programına katılan girişimlere; Amazon Web Services, Google Cloud, Microsoft Azure ve Oracle gibi servis sağlayıcılar, Hubspot, Notion, Segment ve Zendesk gibi yabancı servisler ve Kolay İK, Pisano ve TeamGram gibi şirketlerden on binlerce dolar değerinde indirim fırsatı da sunulduğunu da ekleyelim.

QNBEYOND Hızlandırma Programının üçüncü dönem girişimleri

Ango AI: Ango AI, yapay zeka destekli yazılım platformu ve nitelikli işgücü ile global yapay zeka takımlarına ekspres veri etiketleme servisi sunuyor.

AssistBox: AssistBox, finans, sigorta, perakende ve sağlık sektörlerinde, müşterilere uzaktan hizmet verilebilmesi için geliştirilmiş bir online iletişim platformu.

Hedgeblue: Hedgeblue, gelişmiş algoritmalar ile hazineleri risk yönetimi konusunda destekler, riskten korunma muhasebesi yazılımı ile raporlama ihtiyaçlarını karşılar.

Infoset: Infoset, şirketlerin tüm destek ve satış kanallarını tek bir yerden yönetmelerini, operasyonlarını kolaylaştırmalarını sağlar.

Magnetic: Magnetic, hazır reklam şablonları ile tüm dijital reklamların yönetimini tek bir arayüzden gerçekleştiriyor.

ParkPalet: ParkPalet, şirketlerin depolama hizmeti ve e-ticaret lojistiği ihtiyaçlarını hızlı, esnek ve verimli bir şekilde tek platformdan çözmelerini sağlar.

Playbook: Playbook mavi yakalı ve gig-ekonomisi çalışanları için mobil bir eğitim ve iletişim aracı.

Spiky.ai: Spiky.ai, eğitim için ilk modüler yapay-zeka tabanlı ileri analitik platformudur, eğitimi yeniden şekillendirmeyi amaçlar.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.