n11.com’un yeni CEO'su Yu-Shik Kim oldu

n11.com’da Strateji ve Planlama Genel Müdür Yardımcısı olarak 2012 yılının Haziran ayından bu yana görev yapan Yu-Shik Kim, CEO görevine atandı.
n11.com’un yeni CEO'su Yu-Shik Kim oldu

Ülkemizin en önemli e-ticaret platformlarından olan n11.com yeni bir haber ile karşımıza çıktı. Paylaşılan bilgilere göre n11.com’da CEO değişikliği yaşandı. n11.com’da Strateji ve Planlama Genel Müdür Yardımcısı olarak 2012 yılının Haziran ayından bu yana görev yapan Yu-Shik Kim, CEO görevine atandı.

Paylaşılan bilgilere göre uzun yıllardır n11.com’da Strateji ve Planlama Genel Müdür Yardımcısı olarak görev alan Yu-Shik Kim, yeni görevine 1 Mart 2021 tarihi itibarıyla başladı. Yu-Shik Kim, n11.com’u müşterilerin günlük yaşamlarında sürekli kullandıkları ve yaşam asistanı olarak gördükleri bir platform haline getirmeyi hedefliyor.

n11.com’un “Hayat sana gelir” sloganını gerçek hayata entegre etmek istediğini belirten Kim, n11.com’un müşterileri için vazgeçilmez olmasını istediğini de aktardı. Güney Kore’de bulunan Yonsei Üniversitesi’nde İşletme Lisansını tamamlayan Yu-Shik Kim ardından Pennsylvania Üniversitesi Wharton Okulu’nda İşletme Yüksek Lisansı (MBA) programını tamamladı.

1995-1998 yılları arasında Seul Kore’de bulunan Samsung’ta ihracat stratejileri geliştirmek üzere çalışmaya başlayan Kim, 2000 – 2005 yılları arasında bir Deloitte şirketi olan Monitor Grup’ta Yönetim Danışmanı olarak da çalıştı. 2005 – 2008 yıllarında Yeni İş Geliştirme ve İnovasyon Direktörü olarak SK Telecom’da görev alan Yu-Shik Kim, 2009 yılında SK Grup şirketinin medya iştiraki SK Broadband’de Başkan Yardımcısı olarak Pazarlama, Kurumsal Strateji ve Medya Stratejisi görevlerinden sorumlu oldu.

2010 yılında ise yine Başkan Yardımcısı olarak Küresel Stratejik Ortaklık ve Yeni İş Geliştirme pozisyonuna atanan Kim,  2012 yılından bu yana ise n11.com’da görev yapıyordu. Kim'in 2017 yılında SK Group Kıdemli Başkan Yardımcılığına terfi edildiğini da hatırlatalım. Son olarak Yu-Shik Kim'in 2017 yılında düzenlediğimiz Webrazzi E-ticaret 2017 konferansımızda konuşmacı olarak yer aldığını da belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.