Tüm destek ve satış süreçlerini tek platformda toplayan girişim: Infoset

Şirketlerin çağrı merkezi, e-posta, canlı chat / chatbot, sosyal medya gibi tüm destek ve satış kanallarını tek bir platformdan yönetmelerini sağlayan yeni nesil bir müşteri servis yazılımı olan Infoset, 2020 yılının Ocak ayında kuruldu.
Tüm destek ve satış süreçlerini tek platformda toplayan girişim: Infoset

Şirketlerin çağrı merkezi, e-posta, canlı chat / chatbot, sosyal medya gibi tüm destek ve satış kanallarını tek bir platformdan yönetmelerini sağlayan yeni nesil bir müşteri servis yazılımı olan Infoset, 2020 yılının Ocak ayında Benoit L'Huissier'dan tohum yatırım alarak kuruldu.

Samed Düzçay, Sercan Düzçay ve şirketin yatırımcısı da olan Benoit L'Huissier tarafından kurulan Infoset, 6'sı Türkiye'de, 4'ü Fransa'da olmak üzere toplamda 10 çalışana sahip. Yaklaşık 1,5 yıldır geliştirilen Infoset, müşterilerinden aldığı geri bildirimlerle hala geliştirme sürecine devam ediyor.

Bulut telefon yönetimi, e-posta destek sistemi, chat / chatbotlar ile web - mobil - WhatsApp - Messenger gibi tüm kanallarda tek panelden müşteri iletişim yönetimi, CRM ve satış yönetimi, otomasyonlar gibi çözümleri tek ve tam entegre bir panelde sunan Infoset, 2020 yılında 500 binin üzerinde çağrı, 50 binin üzerinde chat görüşmesi ve 100 binin üzerinde e-posta gönderme - alma işlemi gerçekleştirdi. 

FreshWorks, Zendesk, Zoho, Aircall gibi önemli rakiplere sahip olan Infoset, tüm iletişim kanallarını tam entegre, basit bir panelde toplayarak, kurulum ve kullanım kolaylığı sağlayarak rakiplerinin bir adım önüne geçmeyi hedefliyor. Yukarıda da bahsettiğimiz üzere Fransa'da 2,2 milyon dolar değerleme ile bir tohum yatırım alan Infoset, 2021 yılı sonuna kadar 2. bir yatırım turuna çıkmayı da hedefliyor.

Kullanıcı bazlı, aylık ve yıllık fiyatlarla abonelik modeli ile çalışan Infoset, QNBEYOND'un üçüncü dönemine seçilen 8 girişim arasında da yer alıyor. Büyümesini hızlandırarak önümüzdeki yaz aylarında ekibini ve Avrupa operasyonunu genişletmeyi hedefleyen girişim, yıl sonuna kadar globalde satış ortaklıklarıyla birden fazla pazarda aktif olmayı ve Türkiye pazarındaki payını artırmayı da planlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.