Webrazzi E-Ticaret 2021'de, 6 farklı workshop katılımcıları bekliyor

Saat 11:00'de sunumların başlayacağı E-Ticaret Tech ve E-Ticaret Marketing salonları, birbirinden değerli 6 farklı workshop'a ev sahipliği yapacak.
Webrazzi E-Ticaret 2021'de, 6 farklı workshop katılımcıları bekliyor

Webrazzi'nin 2021'deki ilk konferansı Webrazzi E-Ticaret 2021, 2 gün sonra, yani 17 Şubat Çarşamba günü online olarak gerçekleşecek. Geçtiğimiz haftalarda ilk ve ikinci tur konuşmacılarını paylaştığımız Webrazzi E-Ticaret 2021'in son olarak da konferans programı belli olmuştu

E-Ticaret Tech ve E-Ticaret Marketing ile birlikte 3 farklı salonda gerçekleşecek konferansımızda, E-ticarette 2021 beklentileri, sayısal verilerle 2020'de dijital kullanıcı tercihleri, e-ticarette doğru bilinen yanlışlar, e-ticaret ekosisteminde uçtan uca iş birlikleri, perakendenin 2020 yılını nasıl geçirdiği ve 2021 beklentileri gibi birçok konu gündemimizde olacak. 

Saat 11:00'de sunumların başlayacağı E-Ticaret Tech ve E-Ticaret Marketing salonları ise birbirinden değerli 6 farklı workshop'a ev sahipliği yapacak.

E-Ticaret Tech ve E-Ticaret Marketing salonları, birbirinden değerli 6 farklı workshop'a ev sahipliği yapacak

E-Ticaret Tech salonundaki ilk workshop Kronnika kurucu ortağı ve CEO'su Kıvanç Sürel, "E-ticaret'te RPA: Süreç analizi ile verimlilik nasıl artırılır?" adlı sunumu olacak. Kıvanç Sürel, "Süreç analizi ile verimlilik nasıl artırılır?" workshop'unda henüz tanışmayanlar için Robotik Süreç Otomasyonu'nu (RPA) anlatırken, E-ticarette Robotik Süreç Otomasyonu kullanımının püf noktalarını paylaşacak. "RPA ile e-ticaret iş süreçlerinde operasyonel hız nasıl sağlanır? Süreç analizi nedir ve süreç analizi ile e-ticaret operasyonlarının verimliliği nasıl artırılır?" sorularını yanıtlayacak.

Öğle arasından sonra saat 14:00'te ise ART Labs CEO'su Uğur Yekta Başak, "Pandemi sonrası AR-ticaret" workshop'u ile sahnede olacak. Pandemi ile değişen dünyada fiziksel mağazalara olan bakış açısı değişiyor. AR teknolojisi ise çevrimiçi satış yapan satıcılar için yeni fırsatlar doğuruyor. Aynı zamanda kullanıcıların çevrimiçi satın alma sürecinde güvenli seçimler yapabilmesini sağlıyor. Dünden bugüne AR-ticaret konseptini ve gelecekteki muhtemel etkilerini bizlere Uğur Yekta Başak aktaracak.

E-Ticaret Tech salonunun son workshop'u ise Mindsite kurucu ortağı İsmail Arapzade'nin "E-ticarette fiyat hariç her şeyin rekabeti" olacak. Trafik kaynaklarında başlayarak dönüşümü artırmaya giden yolları, site içi arama, site içi reklam alanarı, fırsat ürün listeleri, kategori sayfaları da dahil olmak üzere nerede nasıl yer alınması gerektiği ve çok daha fazlası bu sunumda yer alacak.

E-Ticaret Marketing salonunun ilk workshop'u ise Facebook'tan Volkan Şatırtav ve Görkem Yeğin Mert'in "Influencer pazarlamasının geleceği" olacak. Şu anda e-ticaretin en önemli kavramlarından biri hiç şüphesiz "influencer pazarlaması". Pazar yerlerinin ve markalarının fazlasıyla önemsediği bu kavramı bizlere Facebook ekibi aktaracak. 

Saat 14:00'te ise Usersdot kurucu ortağı ve CEO'su Şevin Ballıktaş, "Data Odaklı E-ticarette Kazanma" adlı sunumuyla sahneden olacak. Data Odaklı E-ticarette Kazanma başlığında aramanın payı, aynı üründe birden fazla satıcı arasında öne çıkma, yorumlar ve affiliate marketing metrikleri üzerinden data kullanımı ve aksiyonlarını Şevin Ballıktaş anlatacak.

E-Ticaret Marketing salonunun son sunumu ise Mosanta CEO'su İlyas Teker'den dinleyeceğimiz "E-ticarette Trafik Getirecek 12 SEO Yöntemi" olacak. E-ticarette daha fazla trafik almak için 2021'de uygulamanız gereken 12 yeni yöntemi İlyas Teker anlatacak.

Webrazzi E-Ticaret 2021'in konuşmacılarını ve konferans programını buradan inceleyebilir; e-ticareti her yönüyle irdeleyeceğimiz ve bu konuda bilgi sahibi olmak isteyenlere rehber niteliği taşıyan konferansımız için buradan bilet alabilirsiniz.

Sponsorlar

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.