Webrazzi E-ticaret 2021'in ikinci tur konuşmacıları belli oldu

17 Şubat 2021 tarihinde online olarak gerçekleştireceğimiz Webrazzi E-ticaret 2021'in ilk tur konuşmacılarını geçtiğimiz hafta sizlerle paylaşmıştık. Konferansımızın birbirinden değerli yeni konuşmacıları da belli oldu.
Webrazzi E-ticaret 2021'in ikinci tur konuşmacıları belli oldu

Webrazzi'nin 2021'deki ilk konferansının Webrazzi E-Ticaret olacağını, Webrazzi konferansları takvimimizi açıklarken sizlerle paylaşmıştık. Webrazzi E-Ticaret 2021'de, e-ticarette 2021 beklentilerinden 2020'de dijital kullanıcı tercihlerine, e-ticaret ekosistemindeki iş birliklerinden canlı alışverişlere, çok kanallı pazarlamadan e-ticarette doğru bilinen yanlışlara birçok konu gündemimizde olacak.

17 Şubat 2021 tarihinde online olarak gerçekleştireceğimiz Webrazzi E-ticaret 2021'in ilk tur konuşmacıları arasında Barış Akyürek, İdil Kesten, İlyas Teker, Kaan Çelikmen, Kerem Bozokluoğlu, Murat Emirdağ, Özge Doğan, Özge Karadaş, Salih Yılmaz, Sedat Yıldırım, Semih Muşabak, Serkan Uğraş Kaygalak, Şevin Ballıktaş, Uğur Sennaroğlu ve Yomi Kastro gibi her biri kendi alanında uzman isimler yer alıyordu. Şimdi ise konferansımızın yeni konuşmacıları belli oldu.

Konferansımızın birbirinden değerli yeni konuşmacılarına hep birlikte göz atalım;

Çağrı Akçay (L'Oréal, Senior E-Commerce Sales Manager):

Endüstri Mühendisliği lisans derecesini Marmara Üniversitesi’nde tamamladı. L’Oreal Türkiye tüketici ürünleri divizyonunda Ticari pazarlama, kategori yönetimi ve satış departmanlarında çeşitli rollerde görev aldıktan sonra 2018 yılında E-Ticaret departmanına zincir mağazalar müdürü olarak katıldı. L’Oreal Türkiye’nin yeni e-ticaret yapılanmasında önemli sorumluluklar üstlenerek L’Oreal Türkiye’nin tüm L’Oreal ülkeleri içerisinde en hızlı büyüyen e-ticaret organizasyonu olmasına önemli katkılar sağladı.

Hazal Altuni (n11.com, Category Manager):

2007'de Bahçeşehir Üniversitesi'nde lisans eğitimine başlayan Hazal Altuni, 2012'de Sosyoloji bölümünü bitirdi. Çift anadal yapan Altuni, yine Bahçeşehir Üniversitesi'nde Reklamcılık eğitimini de 2013 yılında tamamladı. 2010'da 2 ay boyunca Leo Burnett'te, 2012'de 2 ay boyunca McCann'de Müşteri İlişkileri Stajyeri olarak görev aldı. 2013 yılından beri n11.com bünyesinde görev alan Altuni, Haziran 2020'den beri n11.com'da Cosmetics&Personal Care Category Manager olarak görev yapıyor.

İsmail Arapzade (Mindsite, Kurucu Ortak):

Boğaziçi Üniversitesi Makina Mühendisliği mezunu İsmail Arapzade, yaklaşık 3 boyunca Procter & Gamble'da e-ticaret alanında farklı pozisyonlarda çalıştı. Arapzade, 2019 yılında geçtiğimiz aylarda Maxis'ten yatırım da alan Mindsite'ı kurdu. Mindsite, markaların ve rakiplerinin e-ticaret sitelerinde ve perakendedeki tüm ürünlerinin fiyat, görünürlük, promosyon ve aktivite bilgilerinin anlık takibini yapıp raporlayan yazılım olarak hizmet veriyor.

Kaan Koşvar (Türkiye İş Bankası, E-ticaret Birim Müdürü):

Orta Doğu Teknik Üniversitesi İşletme Bölümünden 1999’da mezun olan Kaan Koşvar, 2009 yılında Koç Üniversitesinde Finans alanında Yüksek Lisansını tamamladı. 1999 Yılında Türkiye İş Bankası Teftiş Kurulunda iş hayatına başladı. Banka bünyesinde Bütçe ve Planlama, Organizasyon, Değişim Yönetimi Başkanlığı ve Kurumsal Mimari Bölümlerinde büyük ölçekli değişim projelerinde yöneticilik görevleri aldı. 2013 yılında Kartlı Ödeme Sistemleri Bölümünde strateji, performans yönetimi ve müşteri koruma görevine atanan Koşvar, 2019 yılından bu yana E-Ticaret Birim Müdürlüğü görevini yürütmektedir.

Metin Tarakçı (Webhelp Türkiye & Ürdün, CEO):

İstanbul Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olan Metin Tarakçı, iş hayatına 1996 yılında Koçbank bünyesindeki çağrı merkezinde başladı. 1998 yılında Egebank’a transfer olan Tarakçı, Özel Projeler ve İş Geliştirme Departmanı’nda Proje Uzmanı ve Takım Lideri olarak görev aldı. Ardından HSBC’de Alternatif Dağıtım Kanalları Çağrı Merkezi Müdür Yardımcısı olarak çalıştı, 2001-2005 yılları arasında Koçbank’ın Alternatif Dağıtım Kanalları Çağrı Merkezi Müdürlüğü görevini yürüttü. Tarakçı 2005 yılında CMC şirketinde Genel Müdür Yardımcısı göreviyle çalışmaya başladı, 2010 yılında aynı şirketin Genel Müdürü olarak atandı. Şubat 2013 itibarıyla Callpex ailesine katılan ve Callpex’in 2015 yılında Webhelp’le birleşmesinin ardından Webhelp Türkiye ve Webhelp Ürdün’de CEO olarak görevini sürdüren Tarakçı, 2020 yılı itibarıyla Webhelp Grup İcra Kurulu Üyeliği’ne atandı.

Özge Soykan (Loggers and Partners, Kurucu):

Özge Soykan Pubilicis, Güzel Sanalar Saatchi&Saatchi ve Lowe ajanslarında stratejik planlamacı olarak kazaandığı deneyim sonrası kariyerine marka tarafında, UNO ekmekleri marcom direktörü olarak devam etti. "Reklamcı" kimliğinden uzun süre uzak kalamayarak Youth Republic bünyesinde Chief Ideas Officer olarak gençlik pazarlaması alanında uzmanlaştı. Gençlerin doğal yaşam alanının kampüs çimlerinden dijital mecralara kayması ile sosyal medya ve dijital iletişime odaklandı. Dijital mecralarda videonun yükselişini bir fırsat olarak görerek, ortakları ile, içeriği stratejinin odağına yerleştiren, prodüksiyonu markalar için kolay ve uygun bütçeler içinde gerçekleştirilebilir hale getiren Loggers&Partners ajansını kurdu. Loggers&Partnes beş yıldan beri pek çok yerli ve global markaya 360 derece içerik çözümleri sunmaya devam ediyor.

Rudi Dökmecioğlu (Tmob, CEO):

Işık Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden 2004 yılında mezun olan Rudi Dökmecioğlu, 2014–2016 yılları arasında Warwick Üniversitesinde Endüstriyel Ar-Ge ve Teknoloji Yönetimi yüksek lisansını tamamladı. İş hayatına Sabancı Telekom'da çalışmaya başlayarak adım atan Dökmecioğlu, Sabancı Telekom sonrasında 2.5 yıl Orange Mobile'de Roaming Services Analyst Lead olarak çalıştı. Dökmecioğlu, OrangeMobile sonrasında 2009 yılında tmob'u kurdu. Bahçeşehir Üniversitesi ve Galatasaray Üniversitesi’nde üç yıl ders verdi. Dökmecioğlu, 2011'den bu yana World Economic Forum Genel Sekreteri ve Ocak 2020'den bu yanada Yazılım Sanayicileri Derneği (YASAD) Yönetim kurulu üyesi olarak görev yapıyor.

Selim Güsar (Moka, Genel Müdür):

İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü mezunudur. 1995 – 1999 yılları arasında Faktoring sektöründe satış ve pazarlama alanında görev yapmış olan Güsar, 1999 yılından itibaren Ödeme Si̇stemleri Sektöründe çalışmaktadır. Sektörde Koçbank Kredi Kartları Pazarlama Bölüm Yöneticisi, Koçbank Üye İşyeri Pazarlama Yönetmeni ve en son olarak Bankalararası Kart Merkezi’nde (BKM) Pazarlama, İletişim ve Fraud’ dan sorumlu Direktör olarak çalışmıştır. Halen Moka Ödeme Kuruluşu A.Ş. Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Üyeliklerini sürdürmektedir.

Uğur Yekta Başak (Artlabs, Kurucu Ortak ve CEO):

Uğur Yekta Başak İzmir Fen Lisesi'nden mezun olduktan sonra Boğaziçi Üniversitesi Elektrik - Elektronik Mühendisliği bölümünde okudu. Ardından Koç Üniversitesi'nde Prof. Hakan Ürey danışmanlığında yüksek lisans çalışmasını tamamladı. Tez konusu artırılmış gerçeklik sistemleri, görüntü işleme ve insan-bilgisayar etkileşimi üzerine olan Uğur Yekta Başak; çalışmaları sırasında uluslararası iki bilimsel makale yayınladı ve öğretim asistanı olarak görev aldı. Mayıs 2019'dan bu yana, e-ticaret şirketleri için eforsuz bir şekilde artırılmış gerçeklik deneyimi yaratabilmesini sağlayan ART Labs'in kurucu ortağı ve CEO'su olarak görev alıyor.

Umut Yalçın (Bakiyem, Kurucu Ortak):

Akademik Kariyerine Uludağ Üniversitesi’nde başlayan Umut Yalçın, eğitimini Erciyes Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde tamamladı. 1999 yılında başladığı iş hayatında ilaç, gıda, otomotiv gibi çeşitli sektörlerde satış temsilciliği yaptı. 2005 yılında telekomünikasyon sektörüne adım attıktan sonra Turkcell, Vodafone, Türk Telekom ve Superonline’da bölge satış müdürlüğü görevlerinde bulundu. 2014 yılında e-Fatura sektöründe faaliyet gösteren Foriba’nın iki bölgeden sorumlu bölgeler satış yöneticiliği görevini üstlendi. 2016 yılında kendi girişimi olan AG Danışmanlık firmasını kurdu. 2017 yılında hala Yönetim Kurulu Başkanlığını ve CEO’luk görevini üstlendiği Bakiyem Ödeme Çözümlerini kurdu ve deneyimleri ile finansal teknoloji alanında Bakiyem Ödeme Çözümlerinde katkı sunmaya devam etmektedir.

Utku Ayyarkın (Aras Kargo, Genel Müdür):

Kargo kariyerine 2004’te Aras Kargo’da acentelik alarak başlayan Ayyarkın, 2013 itibariyle Aras Kargo’nun Strateji ve İş Geliştirme Direktörlüğü’ne kadar yükselerek şirketin 5 yıllık stratejik planlarının oluşturulmasını yönetti. 2014’te Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak teknolojik yatırımlarda rol alan Ayyarkın 2016 - 2018 arasında Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Nisan 2018’de Operasyon ve Kanal Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olan Ayyarkın, Mayıs 2019'dan bu yana Aras Kargo Genel Müdürü olarak görev yapıyor.

 

Sponsorlar

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.