Apple'dan Chrome için yeni eklenti: iCloud Parolaları

Apple, Chrome internet tarayıcısının Windows ve Mac versiyonlarında kullanılmak üzere resmi bir eklenti yayınladığını duyurdu.
Apple'dan Chrome için yeni eklenti: iCloud Parolaları

Geçtiğimiz haftalarda Apple'ın iCloud Anahtar Zinciri özelliğini Chrome'un Windows versiyonu için kullanıma sunmaya hazırlandığı ile ilgili haberler karşımıza çıkmıştı. Bugün ise Apple, Chrome internet tarayıcısının Windows ve Mac versiyonlarında kullanılmak üzere resmi bir eklenti yayınladığını duyurdu.

Özellikle iCloud kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracak olan "iCloud Parolaları" isimli Chrome eklentisi, Apple cihazlarında yarattığınız Safari parolalarını Windows'ta Chrome ile kullanmanızı sağlayacak.

Apple'ın paylaştığı bilgilere göre iCloud Parolaları eklentisi, iPhone’unuzda, iPad’inizde veya Mac’inizde yarattığınız güçlü Safari parolalarını Windows PC’nizde web sitelerini ziyaret ederken de kullanmanıza olanak tanıyan bir eklenti olarak çalışıyor.

iCloud Parolaları eklentisi ile Chrome’da yaratılan yeni parolaların da iCloud Anahtar Zinciri’nize kaydedildiğini ve böylece bu parolaların Apple cihazlarında kullanılabildiklerini de ekleyelim. 

Söz konusu eklentinin tarayıcı olarak Chrome'u ve özel parola yöneticisi olarak ise iCloud Anahtar Zinciri'ni kullananların hayatını kolaylaştırması hedefleniyor. Dilerseniz iCloud Parolaları eklentisini buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.