Markaların iletişim ağlarını tek bir noktada toplayan Juphy, 750 bin TL yatırım aldı

Juphy, Albaraka Türk Bankası’nın iştiraki olan Albaraka Portföy tarafından girişimlerin desteklenmesi için kurulan APY Ventures'tan yatırım aldı. 
Markaların iletişim ağlarını tek bir noktada toplayan Juphy, 750 bin TL yatırım aldı

Markaların tüm iletişim ağlarını tek bir noktada toplayan bir girişim olarak karşımıza çıkan Juphy'i ilk olarak 2019 yılının Mart ayında sizlere aktarmıştık. Bugün paylaşılan bilgilere göre ise Juphy, Albaraka Türk Bankası’nın iştiraki olan Albaraka Portföy tarafından girişimlerin desteklenmesi için kurulan APY Ventures'tan yatırım aldı. 

Hem Albaraka Garaj’ın üçüncü dönem girişimleri arasında da yer alan hem de Workup Girişimcilik Programı’nın dördüncü döneminden mezun olan Juphy, APY Ventures'tan 750 bin TL yatırım aldı. Söz konusu yatırımın Juphy'nin aldığı ilk yatırım olduğunu ve APY Ventures'ın yaptığı 9. yatırım olduğunu da ekleyelim.

Osman Erdi Balcıoğlu ve Eyüp İbişoğlu tarafından 2019 yılında hayata geçirilen girişim Juphy, müşterilerine e-posta, sosyal medya ve mobil mağazalar gibi müşteri iletişim kanallarından gelen her türlü mesaj, yorum ve şikayetleri tek ekrandan takip edip, yönetebilme imkanı sunuyor.

Türkiye'nin yanı sıra ABD operasyonlarını da sürdüren Juphy, alınan 750 bin TL'lik yatırımla birlikte daha güçlü bir ekip ile entegrasyon sayısını artırarak pazarlama faaliyetlerine ağırlık vermeyi hedefliyor. 2020 yılında 20 farklı ülkeden 300’ün üzerinde müşteriye ulaşan Juphy'i en çok markalar, dijital ajanslar ve çağrı merkezleri kullanıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.