Tüm bankaların hesap hareketlerini tek ekranda toplayan girişim: BulutTahsilat

BulutTahsilat, bankacılık uygulamalarının hemen hemen hepsini yapabiliyor, üstelik tek bir hesabın değil birden fazla hesabın tek yerden yönetilmesini sağlıyor.
Tüm bankaların hesap hareketlerini tek ekranda toplayan girişim: BulutTahsilat

Kullanıcının sınırsız sayıdaki banka hesabına gelen ve giden ödemeleri konsolide eden, muhasebe ve ERP sistemlerine otomatik olarak işlenmesini sağlayan BulutTahsilat, yapılacak işlemi kullanıcının kontrolüne gerek kalmadan, otomatik olarak gerçekleştiriyor. 

BulutTahsilat nedir?

BulutTahsilat ile kullanıcılar, sipariş onaylayabileceği gibi bakiye yükleyebiliyor ya da limit artırabiliyor. Gelen ve giden ödeme ile ilgili her şey otomatik olarak yapılabiliyor. İş gücü maliyetini azaltan ve zamandan tasarruf ettirmeyi hedefleyen BulutTahsilat, banka hesap hareketlerinin hepsini tek ekranda topluyor ve bu bilgilere anında ulaşmayı sağlıyor. Kısacası girişim, bankacılık uygulamalarının hemen hemen hepsini yapabiliyor, üstelik tek bir hesabın değil birden fazla hesabın tek yerden yönetilmesini sağlıyor.

2019 yılı itibarıyla 27 banka ile entegrasyonu bulunan BulutTahsilat, 300'ün üzerinde büyük ölçekli firmaya hizmet veriyor.

Gelir modeli aylık paketler

BulutTahsilat’ta ilk kurulum maliyeti bulunmuyor. Ayrıca sunucu ve veritabanı hizmetleri girişimin kendisi tarafından karşılanıyor. Gelir modeli olarak aylık paketleri benimseyen BulutTahsilat'ta bu paketler küçük, orta, büyük ve ekstra büyük paketler olarak isimlendiriliyor. İşletmenin sahip olduğu banka hesap sayısı ve aylık hareket sayısına bağlı olarak herhangi bir paket seçilebiliyor. 

2016 yılından beri hizmet veren ve Mehmet Öztürk tarafından kurulan BulutTahsilat, akıllı öğrenme yeteneği sayesinde ve eşleşme algoritmalarının çeşitliliği ile farklı sektörlerde hizmet veren firmaların banka hareketlerini muhasebe kayıtları ile kusursuz bir şekilde eşleştirebiliyor. Girişimin Kayaport Teknoloji bünyesinde bulunduğunu da hatırlatalım.

Gelecek hedefi, yerel çözümleri global hale getirmek 

BulutTahsilat'ın gelecek hedefleri arasında, firmaların finansal veriye kolay erişimi, iş süreçlerinde bu veriyi daha hızlı ve doğru işleyebilmesi için yeni çözümler sunmak yer alıyor. Ayrıca yerel geliştirdiği çözümlerini global çözümler haline getirip yurt dışında bu ürünlerimizin tanıtım faaliyetlerinde bulunmak da girişimin 2019 hedefleri arasında yer alıyor. 

BulutTahsilat'ın mobil uygulamasını iOS cihazlar için App Store'dan, Android cihazlar için Google Play Store'dan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.