Amazon’daki satıcıların satışlarını artırmaya yarayan web otomasyonu: Pirahas

Haziran ayında pre-seed yatırımını alan Pirahas, yatırımı aldıktan sonra 5 ay gibi bir sürede ilk modülü olan Dropshipping'i geliştirdi ve piyasaya sürdü.
Amazon’daki satıcıların satışlarını artırmaya yarayan web otomasyonu: Pirahas

Amazon üzerinden satış yapan işletmelere yönelik bütünleşik bir yönetim aracı olarak karşımıza çıkan Pirahas'ın Workup Girişimcilik Programı'nın 7. dönem girişimleri arasında yer aldığını sizlere daha önce aktarmıştık. 2020 yılının ilk aylarında temelleri atılan girişim, Asaf Günay, Muhammet AkvardarSamet Metin Karaman ve Aykut Aşkın tarafından kuruldu.

Haziran ayında pre-seed yatırımını alan Pirahas, yatırımı aldıktan sonra 5 ay gibi bir sürede ilk modülü olan Dropshipping'i geliştirdi ve piyasaya sürdü. Paylaşılan bilgilere göre Pirahas'ın ikinci modülü olan Repricing (Dinamik fiyatlandırma) kapalı beta testi aşamasında.

Pirahas tarafından geliştirilmeye devam edilen CRM ve Product Research modülleri ise önümüzdeki dönemlerde kullanıcılara sunulacak. Pirahas tarafından sunulan Dropshipping modülü yeteri kadar sermayesi olmayan ama e-ticaret yapmak isteyen kişilerin Dropshipping yöntemi ile 14 farklı Amazon pazar yerinde satış yapmasını sağlıyor.

Amazonun 14 farklı pazar yerinde satış yapan satıcıların Amazon içerisindeki rakiplerine karşı fiyatlarını dinamik olarak değiştirmesini sağlayan Repricing modülü ise kullanıcıların rekabette avantaj elde etmesini hedefliyor. CRM modülü ise satıcıların müşterilerden otomatik bir şekilde geri bildirim almalarını sağlıyor.

Son olarak Product Research modülü ise pazar araştırması ve rakip analizi uygulaması olarak çalışıyor. Aralık ayında ilk modülü canlıya alan Pirahas'ın şu an için 300'ü aşkın kullanıcısı bulunuyor. Pirahas'ı kullanan satıcıların 1600'den fazla sipariş aldığını ve toplamda 100 bin dolarlık satış gerçekleştirdiklerini de ekleyelim.

Özellikle yurt dışında Junglescout, Helium10, Repricer ve Bqool gibi rakiplere sahip olan Pirahas, kullandığı algoritma ve uygulamanın belirlenen kurallar dahilinde daha hızlı aksiyon alabilmesi ile rakiplerinin bir adım önüne geçmeyi hedefliyor.

Temelde hem kurumsal hem de bireysel Amazon satıcılarına hizmet verebilen bir web uygulaması olan Pirahas, aylık 19 dolardan başlayan fiyatlar ile kullanılabiliyor. Tüm modüllerini tamamlayabilmek için 150 bin dolarlık bir tohum yatırım almayı hedefleyen Pirahas, 4 modülü de tamamladıktan sonra diğer e-ticaret pazar yerlerini de sistemine dahil etmeyi planlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.