Re-Pie Portföy Yönetimi, TurkNet’in yüzde 40 hissesi için Gulf Capital ile anlaşmaya vardı

Re-Pie Portföy Yönetimi, ülkemizdeki önemli telekomünikasyon şirketlerinden TurkNet’in yüzde 40 hissesi için Luxemburg merkezli Gulf Capital ile anlaşmaya vardığını duyurdu.
Re-Pie Portföy Yönetimi, TurkNet’in yüzde 40 hissesi için Gulf Capital ile anlaşmaya vardı

Sağlık teknolojilerine odaklanan Inofab'ın Re-Pie Portföy Yönetimi'nin Birinci Karma Teknoloji Girişim Sermayesi Yatırım Fonu, Teknoloji Yatırım-TTGV1 Fonu ve FarkLabs-LifeSciences’tan yatırım aldığını geçtiğimiz günlerde sizlere aktarmıştık.

Bugün ise yenir bir yatırım haberi ile karşımıza çıkan Re-Pie Portföy Yönetimi, ülkemizdeki önemli telekomünikasyon şirketlerinden TurkNet’in yüzde 40 hissesi için Luxemburg merkezli Gulf Capital ile anlaşmaya vardığını duyurdu. Anlaşmanın finansal detayları ile ilgili ise herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

Söz konusu satın alma sürecinin tamamlanması için Rekabet Kurumu’na gerekli başvurular yapıldığını ve onay sürecinin beklendiğini de ekleyelim. 

Paylaşılan bilgilere göre Re-Pie, satın alma anlaşmasını kurduğu ve yönettiği IoT Tech Girişim Sermayesi Yatırım Fonu üzerinden gerçekleştirdi. TurkNet'in son iki yılda farklı sektörlerde yaptıkları önemli yatırımların yeni bir halkası olduğunu paylaşan Re-Pie Portföy Yönetim Kurulu Başkanı Dr. M. Emre Çamlıbel, bilişim alanında Türkiye’nin en değerli markalarından biri olan TurkNet ile ortaklıklarının her iki şirket için geleceğe yönelik önemli bir yatırım olarak değerlendirdiklerini de paylaştı.

Gerek özel sermaye gerekse risk sermayesi alanlarında sundukları kapsamlı hizmetlerle sermaye piyasaları ile reel sektör arasında bir köprü rolü üstlenmeyi hedeflediklerini paylaşan Dr. M. Emre Çamlıbel, yatırımcılarına alanında öncü bir şirkete getirisi yüksek ve güvenli bir yatırım olanağı sunmuş olduklarını da dile getirdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.