Monument 2, Kickstarter kampanyasında 905 bin 280 dolarlık ön satış gerçekleştirdi

Paylaşılan bilgilere göre Monument 2, Kickstarter kampanyasında 905 bin 280 dolarlık ön satış gerçekleştirmeyi başardı.
Monument 2, Kickstarter kampanyasında 905 bin 280 dolarlık ön satış gerçekleştirdi

İlk olarak 2015 yılında karşımıza çıkan Monument'ın yeni ürünü ile birlikte Kickstarter'da destek toplamaya başladığını geçtiğimiz Kasım ayında sizlere aktarmıştık. Kickstarter kampanyasının ilk 48 saatinde 200 bin dolar destek toplamayı başaran Monument 2, geçtiğimiz günlerde Kickstarter kampanyasını tamamladı.

Paylaşılan bilgilere göre Monument 2, Kickstarter kampanyasında 905 bin 280 dolarlık ön satış gerçekleştirmeyi başardı. Monument 2 ürünü toplamda 3 bin 899 kişiden destek aldı. Hatırlatmak gerekirse tıpkı ilk nesil Monument ürününde de olduğu gibi yapay zeka destekli fotoğraf yedeklemesine odaklanan Monument 2, Neural Processing Unit (NPU) teknolojisi sayesinde yapay zeka işlemlerini 10 kat daha hızlı bir şekilde gerçekleştirebiliyor.

50 bin dolar destek toplama hedefi ile oluşturulan Monument 2 Kickstarter kampanyası, 905 bin 280 dolar toplanması ile hedefinin 18 kat üzerinde bir başarı yakaladı. Monument ekibi tarafından paylaşılan bilgilere göre Monument 2 için Indiegogo'da ön talep toplanmaya devam edilecek.

Monument'ın temel hedefi ise toplamda 1 milyon doların üzerinde ön satış geliri elde ederek Monument 2 ürünün dağıtımına başlamak. Son olarak Monument 2'nin fiyatının 169 dolar. olduğunu ve ilk gönderimlerin 2021 yılının Mayıs ayında gerçekleşeceğini de ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.