İçerik Bulutu, akıllı çeviri ve yerelleştirme platformunu devreye aldı

Yeni bir haber ile karşımıza çıkan İçerik Bulutu - ContentGO, akıllı çeviri ve yerelleştirme platformunu devreye aldı.
İçerik Bulutu, akıllı çeviri ve yerelleştirme platformunu devreye aldı

Marka, Kobi ve ajanslar için profesyonel içerik hizmeti ve içerik pazarlaması teknolojileri sunan İçerik Bulutu'nun ContentGO markası ile yurt dışına açıldığını sizlere geçtiğimiz yılın Mayıs ayında aktarmıştık. Bugün ise yeni bir haber ile karşımıza çıkan girişim, akıllı çeviri ve yerelleştirme platformunu devreye aldı.

Şirketler için içerik üretimi, çeviri, yerelleştirme ve içerik pazarlaması çözümleri sunan İçerik Bulutu, 7 binin üzerinde profesyonel içerik üreticisi ve çevirmeni akıllı platformunda markalarla bir araya getirerek markalara uçtan uca içerik üretimi ve çeviri çözümleri yaratmayı hedefliyor.

İçerik Bulutu'nun akıllı çeviri ve yerelleştirme teknolojileri ile temel amacı markaların ve içerik üreticilerin tüm talep ve üretim süreçlerini bulut tabanlı platformdan yönetip takip etmesini sağlayarak tüm kullanıcılarına zaman ve hız kazandırmak.

ContentGo.com markasıyla 2018 yılında ABD'de şirketleşen İçerik Bulutu, paylaşılan bilgilere göre 2021 yılının ilk çeyreğinde Avrupa’daki operasyonlarını yönetmek için Amsterdam’da şirketleşip operasyon kuracak.

İçerik Bulutu'nun 7, ContentGo’nun ise son 2 yıldır Türkiye ve yurt dışındaki markaların farklı türler ve dillerdeki içerik ihtiyaçlarına ölçeklenebilir şekilde bulut tabanlı olarak hizmetler sunduğunu dile getiren İçerik Bulutu CEO’su Ahmet Durmuşoğlu, 2020 yılında teknolojik altyapı ve çevirmen networkü konusunda ciddi yatırımlar yaptıklarını da paylaştı. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.