Webrazzi Fintech 2020'nin ikinci tur konuşmacıları belli oldu

Önümüzdeki hafta gerçekleşecek olan Webrazzi Fintech 2020'nin ikinci tur konuşmacıları bugün belli oldu.
Webrazzi Fintech 2020'nin ikinci tur konuşmacıları belli oldu

16 Aralık tarihinde online olarak gerçekleşecek olan Webrazzi Fintech 2020'nin ilk tur konuşmacılarının belli olduğunu geçtiğimiz hafta sizlere aktarmıştık. Önümüzdeki hafta gerçekleşecek olan Webrazzi Fintech 2020'nin ikinci tur konuşmacıları bugün belli oldu.

Webrazzi Fintech 2020'de bankacılıktan e-ticaret firmalarına kadar büyük bir kapsama alanına sahip, hepimizin ödeme alışkanlıklarını değiştiren teknolojilerin yeni adı olan fintech'in gelişimi, evrimi ve geleceği alanında uzman konuşmacılar ile birlikte konuşulacak.

Hatırlatmak gerekirse Webrazzi Fintech 2020'nin ilk tur konuşmacıları arasında Ahmed Faruk Karslı, Egem Eraslan, Elbruz Yılmaz, Elif Gültekin, H. Mete Güneş, İhsan Elgin, Kaan Camgöz, Mehmet Aras Orhan, Selen Şentürk, Serra Yılmaz ve Sinem Cantürk gibi önemli isimler yer alıyordu.

Günümüzün yeni finansal teknolojileribankacılığın dönüşümüblockchain ve öne çıkan tüm başlıklarını girişimciler ve sektörün lider finansal kuruluşları ile masaya yatıracağız. Dilerseniz Webrazzi Fintech 2020'nin konuşmacılarını detaylı olarak buradan inceleyebilir ve konferansımıza katılım sağlamak isterseniz buradan bilet alabilirsiniz.

Bülent Tekmen - Colendi

Yıldız Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde lisans eğitimi alan Bülent Tekmen, Harvard University Business School’da Executive Education General Management Program’ını da başarıyla tamamladı. Bülent Tekmen 2012 yılında aslında klasik bankacılık dışında bir şirket olmasına rağmen “The Bank for the unbanked” sloganı ve alışılmış yöntemlere alternatif bir lider ödeme sistemi sağlayıcısı olma hedefiyle Türkiye’nin en önemli fintek şirketlerinden olan İninal'ı kurdu. 2016 yılında ise geliştirdiği teknoloji mimarisi sayesinde merkezi olmayan kredibilite skorlama ve mikrokredi konularında dünya lideri olmayı hedefleyen Colendi'yi kurmuştur.

Hakan Gonca - ininal

ininal CEO’su Hakan Gonca, lisans eğitimini Northwestern Üniversitesi Elektrik Mühendisliği alanında tamamladı. Oxford Üniversitesi Said Business School’da İşletme dalında yüksek lisans (MBA) yaptı. Gonca, kariyerine Chicago’da Accenture’da danışmanlık yaparak başladı. Ardından Türkiye’de Milestone Capital Partners’da girişim yatırımları bölümünde yöneticilik yaptı. 2016’da Multinet Up bünyesine geçen Gonca, Stratejik Planlama ve İş Geliştirme Müdürü olarak şirketin yeni yatırımları, kurumsal girişimleri ve stratejik projelerinden sorumluydu. 2018’den bu yana Operasyon ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı olarak ininal’ın stratejik projelerinden ve kart/müşteri operasyonlarından sorumlu olarak çalışan Gonca, Multinet ve GürsoyGrup’un kurduğuYes Club girişiminin Genel Müdürlüğü görevini de yürüterek, yeni ürünün pazara çıkması üzerine çalıştı.

Hakan Karamanlı - Tam Finans

Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden 1992 yılında mezun olan Hakan Karamanlı, aynı yıl Türkiye İş Bankası’nda Yazılım Uzmanı olarak iş hayatına başlamıştır. 1995yılında Anadolu Grubu’na geçiş yaparak SistemAnalistliği yapmıştır. Ardından 1997 yılındanGaranti Bankası’nda Sistem uzmanı olarak göreve başladıktan sonra sırasıyla Açık SistemlerdenSorumlu Yöneticilik, Operasyon ve Müşteri Hizmetleri Birimleri Müdürlüğü, Platform veUygulama Yönetiminden SorumluBirim Müdürlüğü görevlerini yürütmüştür. 2014 yılında TamFaktoring Operasyon ve Bilgi Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak başladığı görevine, 2015 yılından itibaren Krediler, İstihbarat ve Bilgi Teknolojilerinden SorumluGenel Müdür Yardımcısı olarak devam etmiştir. Hakan KARAMANLI, Computer World dergisi tarafından verilen “Premier 100 Teknoloji Liderliği Ödülü’nün yanı sıra 2015-2017 yıllarında üstü ste üç kez CIO dergisi tarafından ödüllendirilmiştir. 11.07.2019 tarihinde Tam Faktoring CEO olarak görev yapmaya başlamıştır.

Kıvanç Harputlu - PCI Checklist

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği mezunu olan Kıvanç Harputlu, daha önce Nokta, Max FM, VeriTeknik gibi firmalarda görev yaptı. 2018 yılının Kasım ayında ise Kart verisi kullanan işletmeler için zorunlu olan PCI-DSS sertifikasyonunun gerçek zamanlı süreç yönetimini, güvenlik analizini ve uyarı sistemini sağlayan bir platform olan PCI Checklist'i kuran Harputlu, şu an PCI Checklist CEO'su olarak görev yapıyor.

Metin Serhat Atayeter - PandMe

Google'da 2011 - 2019 yılları arasında ürün lideri olarak çalışan Metin Serhat Atayeter, Türkiye, Rusya ve Çekya ülkelerindeki Google Shopping reklam formatlarının geliştirilmesine katkıda bulundu. Google'ın ardından ise PandMe girişimini kuran Atayeter, şu an PandMe CEO'su olarak görev yapıyor.

Mihael Mihaylov - Iris Solutions

Daha önce HVB ve Emporki bank Credit Agricole gibi bankalarda çalışan ve toplamda 15 yıllık bankacılık deneyimine sahip olan Mihael Mihaylov, Bulgaristan merkezli Iris Solutions firmasının satış ve geliştirme ekibinde ilk günden bu yana yer alıyor. 

Oğuz Taner Okutan - Türkiye İş Bankası

Hacettepe Üniversitesi, Koç Üniversitesi ve Boğaziçi Üniversitesi gibi önemli üniversitelerde eğitimini tamamlayan Oğuz Taner Okutan, 1999 yılında Türkiye İş Bankası ile iş hayatına adım attı. Yaklaşık 21 yıldır Türkiye İş Bankası'nda çalışan Okutan, şu an Bireysel Kredi ve Kart Operasyonları Müdürü olarak görev yapıyor.

Rudi Dökmecioğlu - tmob

Işık Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden 2004 yılında mezun olan Rudi Dökmecioğlu, 2014–2016 yılları arasında Warwick Üniversitesinde Endüstriyel Ar-Ge ve Teknoloji Yönetimi yüksek lisansını tamamladı. İş hayatına Sabancı Telekom'da çalışmaya başlayarak adım atan Dökmecioğlu, Sabancı Telekom sonrasında 2.5 yıl Orange Mobile'de Roaming Services Analyst Lead olarak çalıştı. Dökmecioğlu, OrangeMobile sonrasında 2009 yılında tmob'u kurdu. Bahçeşehir Üniversitesi ve Galatasaray Üniversitesi’nde üç yıl ders verdi. Dökmecioğlu, 2011'den bu yana World Economic Forum Genel Sekreteri ve Ocak 2020'den bu yanada Yazılım SanayicileriDerneği (YASAD) Yönetim kurulu üyesi olarak görev yapıyor.

Yasin Oral - Paribu

1985 yılında Ankara’da doğan Yasin Oral, yazılım çalışmalarına lise döneminde başladı. 2001’de, henüz lise öğrencisiyken TÜBİTAK’ın bir yarışmasına katıldı ve TÜBİTAK web sitesi geliştirmelerine dışarıdan destek sağladı. Üniversite yıllarında taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren bir internet sitesi kurdu ve site kısa süre içinde nakliyeciler arasındaki koordinasyonu sağlayan tek platform haline geldi. 2009’da Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun olan Oral, 2010’da Türkiye’nin ilk online matbaası matbuu.com’u hayata geçirdi. Bu girişimlerinin yanı sıra tüm dünyada hizmet veren birçok mesafe hesaplama ve rota görüntüleme projesi yaratarak günlük 250 binin üzerinde kullanıcıya hizmet vermeye başladı. 2015’te online bilet satın alım platformu Biletgo’yu kurdu. 2015’te Paribu’nun ön hazırlık çalışmalarına başladı. Paribu, 2016’da kuruldu, 14 Şubat 2017’de kullanıma açıldı. Halen Paribu CEO’su olan Oral, Blockchain Türkiye Platformu yürütme kurulu üyesi ve Türkiye Genç İş Adamları Derneği üyesidir.

SPONSORLAR

Elmas Sponsorlar

 

Altın Sponsorlar

  

Gümüş Sponsorlar

 

Destekleyen

Medya Sponsorları

   

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.