Webrazzi Fintech 2020'nin ilk tur konuşmacıları belli oldu

16 Aralık tarihinde online olarak gerçekleşecek olan Webrazzi Fintech 2020'nin ilk tur konuşmacıları ise bugün belli oldu. Bu yazımızda Webrazzi Fintech 2020'nin ilk tur konuşmacılarına yakından bakcağız.
Webrazzi Fintech 2020'nin ilk tur konuşmacıları belli oldu

Her yıl düzenlediğimiz Webrazzi Summit konferansımızı bu yıl 21 - 22 Ekim tarihlerinde online olarak gerçekleştirmiştik. Yılın son Webrazzi konferansı olan Webrazzi Fintech 2020 de tıpkı Webrazzi Summit 2020 gibi online olarak gerçekleşecek.

16 Aralık tarihinde online olarak gerçekleşecek olan Webrazzi Fintech 2020'nin ilk tur konuşmacıları ise bugün belli oldu. Bu yazımızda Webrazzi Fintech 2020'nin ilk tur konuşmacılarına yakından bakacağız.

Webrazzi Fintech 2020'de bankacılıktan e-ticaret firmalarına kadar büyük bir kapsama alanına sahip, hepimizin ödeme alışkanlıklarını değiştiren teknolojilerin yeni adı olan fintech'in gelişimi, evrimi ve geleceği alanında uzman kişiler ile birlikte konuşulacak.

Günümüzün yeni finansal teknolojileri, bankacılığın dönüşümü, blockchain ve öne çıkan tüm başlıklarını girişimciler ve sektörün lider finansal kuruluşları ile masaya yatıracağız. Dilerseniz Webrazzi Fintech 2020'nin konuşmacılarını detaylı olarak buradan inceleyebilir ve konferansımıza katılım sağlamak isterseniz buradan bilet alabilirsiniz.

Ahmed Faruk Karslı - Papara

Liseyi Sankt Georg Avusturya Lisesi’nde okuyan Ahmed Faruk Karslı, Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 2012 yılında mezun oldu. Hukuk Yüksek Lisansı’na İstanbul Üniversitesi’nde devam ediyor. 17 yaşından itibaren serbest ticaretin içinde bulunan, çeşitli girişimcilik hikayelerine imza atan Karslı, 2007-2015 yılları arasında telekomünikasyon, elektronik ve tekstil sektörlerinde girişimcilik yaptı. 2013 yılında serbest avukatlık yapmaya başlayan Karslı, 2015 yılında kullanıcılarına basit ve adil finansal hizmetler sunan Papara’yı kurdu.

Egem Eraslan - Midas

Karşıyaka, İzmir doğumlu Egem Eraslan, ilköğretim ve lise hayatını Özel Ege Lisesinde tamamlamıştır. Lisans eğitimini Amerika Birleşik Devletleri Boston Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümünde tamamlayan Eraslan, iş hayatına ABD’de Staples firmasında yazılım mühendisi olarak başlamıştır. 2015 senesinde Eraslan Okulunu kurarak eğitim alanında girişimciliğe atılmış, geçtiğimiz Ocak ayında ise komisyonsuz hisse senedi platformu olan Midas'ı kurmuştur.

Elbruz Yılmaz - Bitpanda

ABD, Avrupa ve Orta Doğu'da danışmanlık, girişim sermayesi, yazılım ve telekomünikasyon sektörlerinde yaklaşık 15 yıl üst düzey görevlerde bulunan Elbruz Yılmaz, 3TS Capital Partners, BTS&Partners, PIWorks, Inovent, ve Balance Innovations gibi firmalarda yöneticilik yaptı. Halihazırda Bitpanda Türkiye ve MENA Bölgesi Genel Müdürlüğü görevini yürüten Yılmaz, Bitpanda’nın gelişmekte olan pazarlara giriş stratejileri, yerel ekiplerin kurulması ve hızlı büyümeyi sağlayacak operasyonların planlanmasına odaklanıyor.

Elif Gültekin - Varco

Kurucu ortağı ve CMO olarak Varco’nun tüm pazarlamasından sorumlu olan Gültekin, Varco’yu kurmadan önce Türkiye’nin en başarılı teknoloji girişimlerinden Insider’da görev aldı. Eğitimini ise yurt dışında Londra’da tamamlayan Gültekin, lisansını Royal Holloway University of London’da İşletme ve Pazarlama bölümünde tamamladıktan sonra yüksek lisansımı yine Londra’da King’s College’da Finans üzerine yaptı.

 H. Mete Güneş - Türkiye İş Bankası

1977 Yılında Samsun’da doğan Hüsnü Mete Güneş, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Finansal Ekonomi dalında yüksek lisans yapan Güneş, 2000 yılında Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Stajyer Müfettiş Yardımcısı olarak göreve başladı. Güneş, 2008‘de Proje ve Değişim Yönetimi Başkanlığında Müdür Yardımcısı, 2009 ‘da Alternatif Dağıtım Kanalları Strateji Bölümünde Müdür Yardımcısı, 2012 ‘de Dijital Bankacılık Bölümünde Müdür Yardımcısı, 2013’de Teftiş Kurulu Başkanlığında Başkan Yardımcısı olarak çalıştı. 2016’da Bireysel Kredi ve Kart Operasyonları Müdürü olan Hüsnü Mete Güneş, 28 Aralık 2017’de Dijital Bankacılık Müdürü olarak atandı.

İhsan Elgin - Core Strateji

İhsan Elgin, kurumların girişimcilik dönüşümünü yöneten Core Strateji şirketinin kurucusudur. Türkiye'nin erken seviye yatırımcılar için tek pazar analiz platformu olan Startups.Watch'un ve finansal teknolojiler alanında lider organizasyonu olan FinTechİstanbul'un ise kurucu ortağıdır. İş Girişim Sermayesi ve Finberg Yatırım A.Ş’nin Yönetim Kurulu Üyesi’dir. Elgin, 2000 yılında Aygaz’da insan kaynakları bölümünde işhayatına başladı. Sırasıyla bayi geliştirme, otogaz pazarlama ve analitik CRM bölümlerinde sorumlu ve yönetici olarak görev yaptı. Koç Üniversitesi Executive MBA sonrası; 2007 yılında ClimateMinder şirketinin kurucu ortağı olarak girişimcilik dünyasına giriş yaptı.

Kaan Camgöz - Facebook

Bilkent Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Kaan Camgöz, Maastricht Üniversitesi, School of Business & Economics stratejik pazarlama alanında yüksek lisans programını tamamladı. 2010 yılında iş hayatına Unilever Türkiye’de pazarlama departmanında başladı. 8 yıllık pazarlama tecrübesinde, Algida, Lipton, Magnum gibi çeşitli markalarda ürün ve kategori müdürü olarak görev aldı. 2015-2016 yılları arasında Unilever Çin’de Dondurma Kategorisinden Sorumlu Pazarlama Müdürü olarak çalıştı. Lipton Kıdemli Pazarlama Müdürü görevinin ardından, 2017 yılı itibariyle Facebook Londra’da Hızlı Tüketim Ürünleri ve Perakende Sektör Lideri olarak çalışmaktadır.

Mehmet Aras Orhan - Hedgeblue

2020 yılında Berk Orbay ile birlikte Hedgeblue Yazılım ve Danışmanlık A.Ş’yi kurmuştur. 2017-2019 yılları arasında EY Türkiye’de piyasa riski direktörü olarak çalışmış, şirketlere piyasa riski ve riskten korunma muhasebesi danışmanlığı vermiştir. TCMB reel sektör kur riski projesini EY adına yönetmiştir. 2017 öncesinde Türkiye ve ABD’de finans ve enerji alanlarında çalışmıştır.

Selen Şentürk - Sherpa

İlk öğrenimini Almanya’da, lise öğrenimini ise Ankara'da tamamlayan Selen Şentürk; yüksek öğrenimine İstanbul Üniversitesi Psikoloji ve Antropoloji bölümlerinde devam etti. Üniversite ile birlikte çalışma hayatına da adım attı ve 8 sene boyunca Türkiye'nin önde gelen reklamcılık ve prodüksiyon ajanslarında çalıştı. Bu süreçte dünyada başlayan dijital dönüşümün farkına vararak, kariyerinde bu yönde ilerleme kararı aldı. İş ve sosyal ilişkilerinde mükemmeliyetçi yönüyle öne çıkıyor ve bunun yenilikçi bir bakış açısına sahip olabilmenin ön koşulu olduğunu düşünüyor. 2010 yılından bu yana dijital ürünler, hizmetler ve deneyimler üzerine çalışan Selen Şentürk, kurulduğu günden beri SHERPA takımında ve bundan büyük heyecan duyuyor.

Serra Yılmaz - Paynet

Yönetim ve pazarlamada insan odaklı veri ve mühendislik yaklaşımını benimseyen Serra’nın bu tutkusu, çalıştığı kurumların hedeflerine ulaşmasını ve önemli başarılar kazanmasını sağladı. Türkiye’nin öncü ödeme kurumlarından Paynet’in Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak SerraYılmaz, dijital dönüşümün gücüyle, içgörüye dayalı bir kurum kültürü oluşturarak, pazarlamanın iş üzerindeki stratejik etkisini artıran yaklaşımlarla, Paynet ekosistemindeki kurumların ve müşterilerin hedeflerine ulaşması için hizmet ediyor. Serra Yılmaz, Paynet’teki görevi çerçevesinde kurumsal iletişim, ürün yönetimi, banka ilişkileri ve iş ortaklıkları yönetiminden sorumlu ekiplere liderlik ediyor.

Sinem Cantürk - KPMG

Sinem Cantürk kariyerine 1996 yılında Yapı Kredi Bankası’nda başlamıştır ve 10 yıl boyunca uygulama geliştirme takım lideri, uygulama mimarı, proje yöneticisi gibi çeşitli rollerde görev almıştır. KPMG Türkiye’ye 2006 yılında katılmıştır. Bu tarihten itibaren, COBIT, ISO, SOX, ITIL, CMMI gibi küresel standartlara ve BDDK, SPK, KGK, BTK gibi yerel düzenleyicilere dayanan Bilgi Teknolojileri Denetimi projelerine liderlik etmektedir. Ek olarak özellikle finans sektöründe, banka, finansman şirketleri ve/veya elektronik para şirketlerinin kuruluşları mevcut durum analizleri, yol haritası belirlenmesi, COBIT ve ISO standartlarının kurumda uygulamaya alınması, iş ve BT sürekliliği analizleri, iç kontrol ortamının değerlendirilmesi gibi danışmanlık projelerinde rol almaktadır.

SPONSORLAR

Elmas Sponsorlar

 

Altın Sponsorlar

  

Gümüş Sponsorlar

 

Destekleyen

Medya Sponsorları

   

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.